Antena 3 CNN Actualitate Agresorul femeii din Nana şi-a petrecut noaptea în arest. Bărbatul susţine că e victimă politică

Agresorul femeii din Nana şi-a petrecut noaptea în arest. Bărbatul susţine că e victimă politică

Agresorul femeii din Nana şi-a petrecut noaptea în arest. Bărbatul susţine că e victimă politică
09 Mai 2014   •   08:26

Cazul agresiunii din Nana a devenit penal. Ştefan Fileaţă, cel care a trântit o femeie din Nana la pământ, a fost reţinut pentru 24 de ore şi şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Călăraşi.

Bărbatul va ajunge în această dimineaţă la Parchetul din Olteniţa pentru audieri. Ştefan Fileaţă este recidivist şi se află sub control judiciar pentru alte fapte penale de anul trecut. A stat închis trei luni pentru delapidare şi abia fusese eliberat pe noul cod penal.

Ştefan Fileaţă: Am greşit. Ce, credeţi că mie nu îmi pare rău?


Fileaţă a ajuns în arestul Poliţiei la o zi după ce a bruscat-o pe femeia care voia să-i vorbească Elenei Udrea. Atât mama, cât şi avocata lui consideră că Ştefan Fileaţă este de fapt victima în acest caz.

Femeia a fost împiedicată de către un grup constituit din membri PMP pentru asigurarea protecţiei Elenei Udrea. 

După ce a aflat că are un nou dosar penal, bărbatul a început să aibă regrete pentru gestul său, dar susţine că femeia i-a cerut bani.

Femeia agresată, mărturii impresionante: NU ÎMI VÂND PĂMÂNTUL

Ştefan Fileaţă n-are nici două luni de cînd a fost eliberat din arest, într-un dosar în care este acuzat de afaceri ilegale cu fier vechi. A sustras  peste 41 de tone de fier împreună cu un director de la Combinatul Energetic Oltenia. Fileaţă a mai avut dosar penal şi pentru tulburarea ordinii publice, după ce a distrus urnele cu voturi la alegerile locale din 2012 la Curcani.

Scandalul a făcut valuri şi pe scena politică. În timp ce premierul vorbeşte despre un act de crimă organizată, Traian Băsescu ridică din umeri şi spune că nu ştie nimic.

Imaginile cu femeia din comuna Nana, agresată de un lider PDL, au fost difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Nana
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close