Antena 3 CNN Actualitate Al cincilea agresor implicat în scandalul din cartierul 23 August a fost prins de poliţişti

Al cincilea agresor implicat în scandalul din cartierul 23 August a fost prins de poliţişti

Al cincilea agresor implicat în scandalul din cartierul 23 August a fost prins de poliţişti
Sursa foto: Foto: crownheights.info
30 Dec 2012   •   15:05
Update 15:05 - Al cincilea agresor implicat în conflictul de sâmbătă seară din sectorul 2 a fost prins, duminică, pe o stradă din sectorul 2, urmând să fie prezentat instanţei, alături de ceilalţi patru, cu propunere de arestare preventivă, au declarat, reprezentanţii Poliţiei Capitalei, pentru Mediafax
   
Bărbatul, care fusese identificat încă de sâmbătă, a fost depistat şi prins cu ajutorul firmei private de pază şi protecţie la care este angajat, potrivit surselor citate.

Compania BGS a transmis un comunicat antena3.ro prin care se delimitează de acţiunea agenţilor implicaţi. Redăm în continuare comunicatul integral:

Compania BGS Divizia de Securitate se delimiteaza si dezaproba actiunea celor 4 persoane implicate intr-o altercatie ieri seara, 29 decembrie 2012, in cartierul 23 August din Capitala.

Facem precizarea ca cei 4 retinuti, au actionat in nume personal, nu erau in timpul serviciului si erau prezenti la fata locului pentru a-si rezolva o problema de natura personala, iar arma folosita era din dotarea personala si detinuta legal. Toti cei 4, aveau forme legale de munca, nu aveau cazier, si toate examenele psihologice si tehnice la zi.

Conducerea companiei asteapta rezultatele investigatiei Politiei si va desface contractul de munca a angajatilor implicati in acest incident.

Solicitam de asemenea pe aceasta cale, avand in vedere considerentele de mai sus, sa nu mai fie asociata imaginea si numele companiei cu actiunea celor 4.


--------------------

Patru dintre agresorii implicaţi în conflictul petrecut sâmbătă seară în cartierul bucureştean 23 August, în urma căruia trei persoane au ajuns la spital după ce au fost împuşcate cu un pistol cu bile, au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
   
Potrivit şefului Secţiei 23 de Poliţie, Adrian Angheluş, cei patru sunt cercetaţi pentru violare de domiciliu şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Angheluş a mai precizat, duminică dimineaţă, că agresorii, care au vârste între 23 şi 35 de ani, sunt angajaţi ai unei firme de pază (BGS - n.r.) şi au folosit un pistol cu bile deţinut legal.
   
Cei patru reţinuţi vor fi prezentaţi Judecătoriei Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, şi riscă între trei şi zece ani de închisoare.
   
Conflictul de sâmbătă seară a avut loc în curtea unei familii care locuieşte pe strada Zarzărilor din sectorul 3, unde agresorii s-au dus pentru a discuta cu o femeie care depusese la Poliţie, în urmă cu două săptămâni, o plângere împotriva mamei unuia dintre ei. Plângerea a fost depusă în urma unei altercaţii în stradă în care reclamanta ar fi fost agresată.
   
Cei cinci au intrat în curtea familiei, unde, în urma neînţelegerilor cu membrii acesteia, unul dintre ei ar fi pulverizat un spray paralizant, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.
   
Familia reclamantei ar fi ripostat, după care un alt agresor a scos un pistol cu bile şi a tras, rănind patru persoane din celalaltă tabără. Trei dintre acestea au fost transportate la Spitalul Pantelimon, unde sunt în stare stabilă, în afara oricărui pericol, au mai spus sursele citate.
   
În mai puţin de două ore, poliţiştii bucureşteni au identificat şi prins patru persoane din grupul agresorilor.

×
Subiecte în articol: agresori Cartier politisti pistol cu bile
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close