Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Anchetă în Teleorman. Ce a descoperit o femeie când a ajuns la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Anchetă în Teleorman. Ce a descoperit o femeie când a ajuns la vot

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Anchetă în Teleorman. Ce a descoperit o femeie când a ajuns la vot
24 Noi 2019   •   17:05

Poliţiştii teleormăneni au deschis un al doilea dosar penal in rem pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în urma unui incident electoral petrecut, duminică, la secţia de votare din localitatea Bâscoveni, când o femeie care a mers să voteze a aflat că pe numele său era înregistrată o solicitare pentru urna mobilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, Daniela Păşu, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie s-a prezentat la secţia de votare nr. 181 din satul Bâscoveni, comuna Gălăteni iar pe numele acesteia fusese depusă o cerere pentru urna mobilă.

Femeia a susţinut în faţa membrilor biroului electoral al secţiei de votare şi a poliţiştilor că nu a depus nicio solicitare pentru a putea vota la domiciliu.

Citește Și ALEGERI PREZIDENȚIALE. A ajuns la secția de votare unde era arondat, când bărbatul din Teleorman a aflat ceva neașteptat


"Din primele cercetări a rezultat că cererea pentru urna specială, însoţită de documentul medical care justifica solicitarea, fusese depusă la secţia de votare de către fiica femeii", a declarat, pentru Daniela Păşu.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care a fost întocmită şi depusă solicitarea la biroul electoral al secţiei de votare, fiind întocmit dosar penal in rem pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Un alt dosar penal a fost deschis duminică pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată după ce poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secţia de votare nr. 181 din Bâscoveni şi şi-a exercitat dreptul la vot, deşi pe numele său exista o cerere pentru urna specială.

Bărbatul a precizat că nu a depus nicio solicitare în acest sens iar când i-a fost arătată cererea, acesta nu a recunoscut nici scrisul, nici semnătura.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: prezidentiale 2019 Teleorman ancheta
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close