Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu, declarații după rezultatele EXIT-POLL: "Cred că e un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu, declarații după rezultatele EXIT-POLL: "Cred că e un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu, declarații după rezultatele EXIT-POLL: "Cred că e un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor"
Sursa foto: Foto: Theodor Paleologu/Facebook
10 Noi 2019   •   21:37

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Theodor Paleologu, candidatul la prezidențiale din partea PMP, s-a arătat mulțumit de rezultatatele exit-poll, spunând că "e un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor". 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. "Vreau să le mulțumesc militanților PMP, dar și simpatizanților, altor formațiuni politice care au susținut această cauză, această luptă electorală. Rezultatul obținut este bun, în condițiile în care nu am avut dezbateri în această campanie, în care am avut o criză de guvern. Cred că e un rezultat foarte bun de la care se poate clădi pentru viitor. E evident că forța care s-a exprimat în aceste alegeri va constitui un fragment în reclădirea dreptei și a centrului în România. Pledez în continuare pentru o largă coaliție a forțelor de dreapta și de centru. Nu consider că sunt stăpânul voturilor mele, așadar pentru moment nu exprim niciun consemn de vot. Evident, nu se pune sub nicio formă problema de a vota pentru PSD. Întotdeauna am combătut PSD, dar aștept din partea președintelui Iohannis să dea un semn de minim respect față de cetățeni și să participe la dezbatere. Și când voi vedea dezbaterea dintre Iohannis și Dăncilă îmi voi expunde punctul de vedere. Sunt mândru de aceste voturi, de voturile celor care m-au susținut în această campanie. Salut participarea masivă la vot, în diaspora. E absolut necesar ca diaspora să fie reprezentată în mod corect în Parlamentul României. Am dovedit că suntem deștepți și mulți. Vă mulțumesc din inimă", a spus Paleologu. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis conduce detașat cursa pentru un nou mandat la Cotroceni, arată datele EXIT-POLL-ului realizat de CURS -AVANGARDE pentru Antena 3. Dar bătălia cea mai importantă se duce pentru locul 2, una care ar putea fi înclinată de votul masiv din diaspora. 

Citiți și EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 pentru Antena 3. Iohannis, detașat în finală, surpriză COLOSALĂ în bătălia pentru locul 2

 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close