Antena 3 CNN Actualitate Alertă! Circulația feroviară este întreruptă pe mai multe linii, din cauza vremii

Alertă! Circulația feroviară este întreruptă pe mai multe linii, din cauza vremii

Alertă! Circulația feroviară este întreruptă pe mai multe linii, din cauza vremii
16 Dec 2018   •   09:23

Circulaţia feroviară este întreruptă, duminică dimineaţa, pe mai multe linii din cauza vremii, peste 350 de călători aflându-se în trenurile oprite în staţii, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Potrivit sursei citate, circulaţia feroviară pe magistrala 900 este întreruptă între staţiile CF Topleţ şi Valea Cernei, în judeţul Caraş-Severin, după ce mai multe crengi de copac au căzut peste firul de înaltă tensiune şi l-au rupt. Trenul IR 1696, care se deplasa pe relaţia Timişoara - Bucureşti (aproximativ 200 de călători) staţionează în linie curentă.

De asemenea, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, este oprită circulaţia feroviară pe magistrala 200, între staţiile CF Vărădia şi Zam, în judeţul Arad. Din acest motiv, două trenuri şi-au întrerupt deplasarea. Trenul IR 473-2, care se deplasează pe relaţia Curtici - Bucureşti (aproximativ 60 de călători) staţionează aproape de staţia CF Vărădia, iar trenul IR 472-1, care se deplasează pe relaţia Bucureşti - Budapesta (aproximativ 100 de călători) este oprit în staţia CF Zam.
Conform Infotrafic, din cauza vremii nefavorabile, în noaptea de sâmbătă spre duminică a fost închisă circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 922 Vasiova - Reşiţa, în judeţul Caraş-Severin.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 202 Târgu-Jiu - Filiaşi este întreruptă, duminică dimineaţa, din cauza lipsei de tensiune în reţeaua de contact, anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.
Potrivit sursei citate, din acest motiv, trenul InterRegio 1822, care se deplasează pe relaţia Arad - Bucureşti Nord, este oprit în linie curentă între staţiile CF Budieni şi Copăcioasa, în judeţul Gorj.
Nu sunt anunţate porturi sau aeroporturi închise. 

×
Subiecte în articol: zapada trenuri Mersul trenurilor
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close