Reacție dură a "Coiotului" de la Trooper: "Asta este România în 2016. Rockerii sunt considerați sataniști"

de G.S.    |    03 Sep 2016   •   19:13
Reacție dură a "Coiotului" de la Trooper: "Asta este România în 2016. Rockerii sunt considerați sataniști" Foto: Facebook / Alin Dincă

Preotul Justinian Remus Cojocaru, de la Biserica Sfântul Dumitru Suceava, a cerut interzicerea unui concert al trupei Dark Funeral în cadrul unui festival din Suceava.

Demersul preotului a stârnit reacții dure din partea comunității de rockeri și metaliști din România, inclusiv din partea lui Alin Dincă, membru al trupei Trooper.

Textul semnat de Alin Dincă a devenit viral pe Facebook, fiind distribuit de peste 1.200 de ori.

Iată ce a scris Dincă, pe Faceobok:

Deci lucrurile stau cam asa: in Suceava, Biserica cere ca trupele rock sa fie interzise pentru ca niste cretini medievali considera ca rockerii sunt satanisti.

In Bucuresti, Cosmin Prelipceanu ii interzice lui Andrei Gheorghe sa pronunte pe post "Pink Floyd".

In toata tara vocile rock nu au voie pe radio pentru ca "sunt prea dure".

In toata tara radiourile nu vor sa difuzeze piese cu distors pentru ca "deranjeaza" ascultatorii.

In toata tara nu au voie pe posturile de radio piese cu mesaj. Doamne fereste sa se trezeasca cineva la realitate si sa gandeasca mai mult de "Eu vara nu dorm" sau "Rau ma dor ochii ma dor".

In toata tara, foarte multe mama isi educa odraslele in ideea ca pletosii sunt satanisti, motociclistii sunt oameni rai, barbatii cu cercei sunt homosexuali, fetele tatuate sunt curve, homosexualii sunt satana pe pamant si cine se imbraca in negru fura copii.

Asta este Romania in 2016. Suntem tara Biancai Dragusanu, tara Crudutei, tara Nataliei Mateut, tara Iuliei Albu, tara lui Madalin Ionescu, tara analfabetilor, a combinatorilor, a scuipatorilor de seminte, a lui Daniel Preultramegafericitul, tara lui Gabriel Oprea, Traian Basescu, Elena Udrea, Victor Ponta, Oprescu, Blaga, tara toaletelor din spatele curtii, tara masinilor de lux fara benzina, tara diletantilor si a politicienilor fara liceu. Insa trebuie sa tinem mereu minte un lucru - Avem un relief minunat...

Coiotu'

Parteneri
x close