Antena 3 CNN Actualitate O ambulanţă în misiune s-a răsturnat, după un grav accident în Bucureşti

O ambulanţă în misiune s-a răsturnat, după un grav accident în Bucureşti

O ambulanţă aflată în misiune s-a răsturnat, noaptea trecută, după un grav accident produs la intersecţia bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Constantin Brâncuşi, în Bucureşti.

O ambulanţă în misiune s-a răsturnat, după un grav accident în Bucureşti
de Alin Tarnovschi    |    24 Apr 2021   •   12:28

În total, patru oameni au fost răniţi şi au avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma accidentului.

"În jurul orei 02:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Nicolae Grigorescu și Str. Constantin Brâncuși. 

Conducătorul unei ambulanțe SABIF în vârstă de 29 ani care se deplasa pe Str. Constantin Brâncuși dinspre Șos. Mihai Bravu către Str. Lucrețiu Pătrășcanu, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Bd. Nicolae Grigorescu, a intrat in coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani care se deplasa pe Bd. Nicolae Grigorescu dinspre Str. Liviu Rebreanu către Bd.  Basarabia, iar în urma impactului, ambulanța s-a răsturnat pe plafon. 

Din accident a rezultat rănirea a 4 persoane, respectiv rănirea conducătorului ambulanței, medicului, asistentei medicale din ambulanță și conducătorului autovehiculului. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. 

Se efectueaza cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și imprejurărilor producerii evenimentului rutier", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: ambulanta SABIF accident București
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close