Antena 3 CNN Actualitate ANABI scoate la licitaţie un BMW X6 şi un Mercedes S 400D. Românii interesaţi trebuie să achite 10% din preţul de pornire drept garanţie

ANABI scoate la licitaţie un BMW X6 şi un Mercedes S 400D. Românii interesaţi trebuie să achite 10% din preţul de pornire drept garanţie

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) scoate la licitaţie două maşini de lux, respectiv un BMW X6 şi un Mercedes S 400D, licitaţia urmând să aibă loc în luna februarie.

ANABI scoate la licitaţie un BMW X6 şi un Mercedes S 400D. Românii interesaţi trebuie să achite 10% din preţul de pornire drept garanţie
Sursa foto: Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate
de Georgiana Adam    |    31 Ian 2024   •   11:39

ANABI va vinde cele două autoturisme de lux la o licitaţie ce va avea loc pe 22 februarie 2024, în intervalul orar 09.00 - 15.00, ambele maşini fiind confiscate de autorităţi în diverse dosare penale.

Reprezentanţii ANABI atrag atenţia că proprietarii de la care au fost confiscate maşinile nu pot participa la licitaţie nici personal, nici prin interpuşi.

Totodată, aceştia amintesc faptul că participarea la licitaţie este condiţionată de înregistrarea pe platforma ANABI dedicată licitaţiilor publice desfăşurate prin mijloace electronice până la data de 15 februarie 2024, ora 15.00, unde, pe baza datelor de identificare, se atribuie un cod unic şi o parolă.

Preţul de pornire al licitaţiei este preţul de evaluare stabilit conform unui raport de evaluare întocmit de un evaluator autorizat ANEVAR. Românii interesaţi să participe la licitaţie trebuie să achite o garanţie de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei.

BMW X6 xDrive 30D, scos la licitaţie de ANABI în februarie 2024

În cazul autoturismului BMW X6, ANABI anunţă că maşina a fost fabricată în anul 2020, are o capacitate cilindrică de 2993 de centimetri cubi, este diesel, Euro 6, este înmatriculată şi are doar 4272 de kilometri parcurşi.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi găsi imagini cu autoturismele BMW şi Mercedes scoase la licitaţie de ANABI

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

BMW-ul scos la licitaţie nu prezintă urme de deteriorare la exterior sau interior, iar conform raportului de daune, nu a suferit avarii. Preţul de evaluare în lei este de 324.650 de lei, echivalentul a 65.329 de euro, acesta fiind şi preţul de pornire al licitaţiei.

Mercedes S 400D, scos la licitaţie de ANABI

În cazul autoturismului marca Mercedes, lucrurile stau puţin diferit, anunţă ANABI. Astfel, maşina fabricată în anul 2018 are un motor de 2925 de centimetri cubi, este diesel Euro 6 şi are un kilometraj de 111.984.

Conform raportului de daune, maşina nu a fost avariată, însă are mai multe defecte, printre care parbrizul ciobit în două locuri, portiera dreapta faţă înfundată, jante zgâriate, bară spate lovită, zgârietură far dreapta şi mecanism defect/rupt la scaun şofer.

Maşina a fost evaluată la 267.980 de lei, echivalentul a 53.925 de euro.

×
Subiecte în articol: ANABI BMW X6 Mercedes
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close