Antena 3 Actualitate Anca Pandrea a ajuns pe perfuzii. Soția regretatului Iurie Darie și-a făcut deja testamentul

Anca Pandrea a ajuns pe perfuzii. Soția regretatului Iurie Darie și-a făcut deja testamentul

14 Mar 2017   •   23:46
Anca Pandrea a ajuns pe perfuzii. Soția regretatului Iurie Darie și-a făcut deja testamentul

Anca Pandrea a ajuns pe perfuzii chiar în preajma zilei în care s-a născut regretatul Iurie Darie. Actrița s-a simțit rău și a fost luată cu salvarea, scrie libertatea.ro.

Anca Pandrea a fost luată cu Salvarea de la locuința sa, după ce aceasta și-a sunat prietena că se simte foarte rău. Artista a ajuns pe perfuzii, cu tensiunea foarte mare, momente în care i-a spus însoțitoarei sale că-i lasă prin testament toate hainele care-i plac.

”Mi-a fost rău acum două zile. Nu m-am internat, am stat cu niște perfuzii. Având insuficiență pulmonară și cardiacă, nu am voie să mă obosesc. Nu mai o am însă lângă mine pe doamna care mă ajuta în casă, pentru că va naște, și am rămas singură. Am dat cu aspiratorul, cu mopul, și nu mai puteam să respir. Am sunat-o pe prietena mea, Elena Iordache, care s-a întors de la Bruxelles, să luăm o salvare, că  nu mai pot să stau”, a mărturisit Anca Pandrea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close