Antena 3 Actualitate Anca Pandrea primește un ajutor nesperat. ”E din dragoste, artist pentru artist”

Anca Pandrea primește un ajutor nesperat. ”E din dragoste, artist pentru artist”

02 Noi 2016   •   19:23
Anca Pandrea primește un ajutor nesperat. ”E din dragoste, artist pentru artist”

De patru ani, în luna noiembrie, Anca Pandrea respectă rânduielile bisericești, face pomană și slujbe speciale pentru Iurie Darie.

“Am cumpărat 9 vase, niciodată nu iau număr cu soț, pentru că nu consider că Iura a plecat, e cu mine, cu noi. De asemenea, florile le duc cu soț. În patru ani, cred că l-am visat de trei ori. Vorbesc cu el noaptea. Mă trezesc și vorbesc cu puiul meu, mi-a transmis mental să nu fiu supărată, să fiu bucuroasă că reușesc să îi fac bustul”, a declarat Anca Pandrea.

Actrița și-a folosit banii în scopul realizării bustului sculptat de Constantin Sinescu. Acesta a lucrat gratis, însă turnarea în bronz și alte cheltuieli au fost suportate de văduvă, care și-a folosit banii pentru realizarea acestui vis. Anca Pandrea a avut surpriza să constate că Fuego s-a oferit să contribuie financiar la realizarea lucrării în memoria regretatului actor.

“Fuego a fost singurul om care m-a ajutat cum a putut el din vânzarea tablourilor. Din dragoste, artist pentru artist”, ne-a spus actrița.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close