Antena 3 CNN Actualitate Anchetă DNA la Ministerul Muncii. Două consiliere, cercetate pentru fapte de corupţie

Anchetă DNA la Ministerul Muncii. Două consiliere, cercetate pentru fapte de corupţie

Anchetă DNA la Ministerul Muncii. Două consiliere, cercetate pentru fapte de corupţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    07 Feb 2013   •   16:33

Mai mulţi funcţionari din Ministerul Muncii sunt verificaţi de Direcţia Naţională Anticorupţie. Potrivit primelor informaţii, aceştia sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că a discutat telefonic cu Mariana Câmpeanu, ministrul Muncii, care a dezminţit acuzaţiile potrivit cărora domnia sa ai fi implicată în acest caz de corupţie.

Purtătorul de cuvânt al DNA, Livia Săplăcan, a declarat, joi, că Mariana Câmpeanu nu este vizată în mod direct în niciun dosar de cercetare penală aflat în lucru la DNA.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, Iolanda Stăniloiu, a declarat, pentru Mediafax, că Mariana Câmpeanu nu a primit nicio înştiinţare sau invitaţie oficială de la DNA până miercuri seară, când a plecat la Dublin, la reuniunea informală a Consiliului EPSCO.
  
"Nu s-a primit nimic, nu putem comenta o emisiune de televiziune", a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii.
   
Ministrul Muncii ar trebui să revină în ţară vineri seară.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a intervenit telefonic, joi seară, în cadrul emisiunii "100 de minute", pentru a comenta pe marginea acestui subiect.

Potrivit unor stenograme publicate de un post de televiziune, ministrul Muncii ar fi ameninţat cu demisia, la începutul acestui an, în cadrul unei şedinţe a liberalilor. Aceasta s-ar fi plâns colegilor săi că ar fi obligată să facă "numai acte de corupţie”. 

"Nu am văzut stenogramele, nu ştiu ce cuprind, dar trebuie să spun cât se poate de apăsat că niciodată Mariana Câmpeanu nu ar spune aşa ceva, pentru că nu a avut loc o discuţie care să ducă în asemenea direcţie", a spus liderul PNL, în direct, la Antena 3.

"Să spui că Mariana Câmpeanu refuză să meargă la Parchet, iar femeia nici nu a fost chemată, asta e o minciună pe care trebuie să o justifici", a adăugat Crin Antonescu.





×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close