Antena 3 CNN Actualitate Andrei Prisecaru, constănţeanul acuzat de proxenetism, a fugit din sala de judecată

Andrei Prisecaru, constănţeanul acuzat de proxenetism, a fugit din sala de judecată

Andrei Prisecaru, constănţeanul acuzat de proxenetism, a fugit din sala de judecată
Sursa foto: Foto: ziarulatac.ro
05 Noi 2011   •   21:24

Andrei Prisecaru, cunoscut sub numele de "prinţul Raţiu" s-a jucat de-a şoarecele şi pisica cu anchetatorii constanţeni. Acuzat de sechestrare şi proxenetism a dispărut din sala de judecată cu puţin timp înainte să fie arestat preventiv. Şi până nu a fost dat în urmărire naţională, nu a fost de găsit.

Înconjurat mereu de cele mai râvnite femei, aplaudat şi premiat pentru concursurile de modeling organizate în ţară şi peste hotare, Andrei Prisecaru, cunoscut în lumea mondenă sub numele de "prinţul Raţiu"a fost pentru 24 de ore cel mai căutat bărbat din judeţul Constanţa. Nu de femei, ci de poliţişti.

"Prinţul" nu-şi mutase cuibuşorul de iubire la malul mării chiar dacă logodnica lui era care făcea apelul la 112. Tânăra le-a povestit poliţiştilor că este sechestrată şi obligată să se prostitueze. Poliţiştii nu s-au mai uitat la "sângele albastru" al bărbatului şi l-au săltat. Până când procurorii s-au decis însă, prinţul nu mai era de găsit.

Magistraţii i-au dat însă mandat în lipsă. La câteva ore a fost dat în urmărire naţională. Andrei Prisecaru s-a prezentat astăzi la poliţie.

Iar dacă în urmă cu câţiva ani Prinţul ţinea paginile tabloidelor, pozat alături de oameni politici , astăzi ţine paginile presei de scandal. Este acuzat de lipsire de libertate şi proxenetism şi riscă  să petreacă până la opt ani în spatele gratiilor.

 


×
Subiecte în articol: sala de judecata proxenetism
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close