Antena 3 CNN Actualitate ANI cere Parchetului anchetarea ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi. Vezi declaraţia de avere

ANI cere Parchetului anchetarea ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi. Vezi declaraţia de avere

ANI cere Parchetului anchetarea ministrului Mediului, Nicolae Nemirschi. Vezi declaraţia de avere
Sursa foto: Nicolae Nemirschi
23 Iun 2009   •   15:14

Agenţia Naţională de Integritate a cerut procurorilor Parchetului ICCJ să-l ancheteze pe ministrul Mediului, Nicolae Nemirschi, pentru un posibil fals în declaraţia de avere.

Potrivit unui comunicat de presă, ANI s-a sesizat din oficiu după ce Mediafax a a semnalat existenţa unor neconcordanţe între declaraţiile de avere depuse de către Ministrul Mediului în luna ianuarie, respectiv în luna iunie.

În urma comparării celor două declaraţii, depuse la data de 05.01.2009, respectiv, 15.06.2009, ANI a descoperit că nu au fost înscrise, sau au fost înscrise în mod eronat mai multe date.

Citeşte comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate (pdf)

Una dintre nereguli se referă la faptul că, la capitolul ?Clădiri? din declaraţia de avere depusă în luna ianuarie, nu este înscrisă în evidenţa Direcţiei de Taxe şi Impozite o locuinţă achiziţionată în urmă cu aproape trei ani.

De asemenea, se mai arată în comunicatul ANI, la capitolul ?Bunuri mobile?, Nemirschi menţionează un autoturism marca Jeep Cherokee, care nu se regăseşte în evidenţele Direcţiei de Taxe şi Impozite a Municipiului Constanţa.

Declaraţia de avere a ministrului Nicolae Nemirschi, depusă în ianuarie (pdf)

Declaraţia de avere a ministrului Nicolae Nemirschi, depusă în iunie (pdf)

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nicolae Nemirschi ministrul Mediului ANI
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close