Antena 3 CNN Actualitate Anne Bagu, agresată de Yakki, iubitul trapper, într-un apartament din Bucureşti

Anne Bagu, agresată de Yakki, iubitul trapper, într-un apartament din Bucureşti

Anne Bagu, o tânără urmărită de peste 185.000 de oameni pe Instagram şi pe TikTok, a fost agresată de Yakki, iubitul ei trapper, într-un apartament din Bucureşti.

Anne Bagu, agresată de Yakki, iubitul trapper, într-un apartament din Bucureşti
Sursa foto: Instagram | anne.bagu / _YAKKI_
de Mia Lungu    |    20 Dec 2023   •   09:41

Anne Bagu a fost agresată în apartament, iar ulterior s-a refugiat în apartamentul unei vecine, însă trapper-ul a urmărit-o, a spart uşa şi a început, din nou, să o lovească. Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat echipaje din Poliţia Capitalei.

Totul s-a întâmplat marţi, 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.30, atunci când trapper-ul Yakki, pe numele său real Mihai Denis Duțoniu, a început să o lovească pe Anne Bagu, după o ceartă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În fapt, la data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 11.50, Secția 2 Poliție, a fost sesizată, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că la o adresă, din Sectorul 1, se aud țipete de femeie, pe casa scării. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului, au luat legătura cu o femeie, în vârstă de 19 ani și au constatat faptul că ar fi avut loc un conflict între aceasta și concubinul său, un tânăr în vârstă de 20 de ani, în urma căruia acesta ar fi agresat-o fizic și ar fi distrus mai multe bunuri din locuință.

În același context, persoana vătămată ar fi ieșit din apartament și ar fi intrat în locuința unei alte femei, pentru a se aplana conflictul. Ulterior, bărbatul ar fi pătruns în apartamentul vecinei, unde ar fi distrus bunuri și din respectiva locuință și ar fi agresat-o fizic, din nou, pe persoana vătămată. 

În urma primelor verificări, s-a mai stabilit faptul că, în urmă cu o zi, la data de 18 decembrie 2023, persoana vătămată ar mai fi fost agresată fizic de către bărbatul în cauză. Polițiștii l-au depistat pe bărbat, acesta fiind condus la sediul secției, în vederea audierii.

Împotriva tânărului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, de către polițiștii Secției 2, pentru o perioadă de 5 zile. În baza probatoriului administrat, față de cel în cauză a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de violență în familie și două infracțiuni de distrugere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, conflictul a pornit pe fondul geloziei lui Yakki. Aceleași surse spun că fata de 19 ani are nevoie, acum, de 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru a se vindeca în urma rănilor produse de iubitul ei.

Dacă sunteţi victimă a violenţei domestice, sau martor al unor astfel de abuzuri, puteţi cere ajutor la numărul de telefon: 0800 500 333. Serviciul este gratuit şi disponibil non stop. În ajutorul victimelor sunt pregătite să intervină echipe formate din specialişti din mai multe instituţii ale statului.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close