Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, AMENDATĂ ABUZIV pentru dezvăluiri. Şefa CNA INVENTA sesizări pentru amendarea postului TV

Antena 3, AMENDATĂ ABUZIV pentru dezvăluiri. Şefa CNA INVENTA sesizări pentru amendarea postului TV

Antena 3, AMENDATĂ ABUZIV pentru dezvăluiri. Şefa CNA INVENTA sesizări pentru amendarea postului TV
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    03 Iul 2015   •   15:04
Şefa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, inventa sesizări pentru ca televiziunile care făceau dezvăluiri în emisiunile lor să fie sancţionate. 
 
Este şi cazul Antenei 3, amendată abuziv pentru dezvăluirile despre Horia Georgescu, şeful Agenţiei Naţionale de Integritate. 

În conţinutul denunţului se semnalează că, în calitatea sa de preşedinte al CNA, Laura Georgescu a instigat în prima parte a anului 2014, la întocmirea unor sesizări cu date de identificare nereale în vederea înregistrării unor lucrări ce au intrat în analiza plenului CNA şi care au fost soluţionate prin sancţionarea posturilor de televiziune ANTENA 3 şi ESTRADA TV.

 
De asemenea, în acelaşi dosar au fost trimişi în judecată şi Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Ştefan şi Narcisa Iorga. 


Iată ce spune un martor, potrivit Rechizitoriului procurorilor:

"Mai precis, Laura Georgescu a prezentat în acest context conţinutul pe care această sesizare trebuie să-l aibă, mai precis să fie reclamate afirmaţiile defăimătore făcute pe postul Antena 3 la adresa preşedintelui  ANI, Horia Georgescu, fără însă a oferi detalii de ce ne solicită acest lucru. Tot în acest context, Laura Georgescu a precizat în mod explicit ca această sesizare împotriva postului Antena 3 nu trebuie să fie făcută în numele meu, sugerând că trebuie găsite nişte date de identitate inventate. Ce îmi amintesc în acest context, în momentul în care m-a abordat, Laura Georgescu mi-a solicitat să facem „o manţocărie", termen pe care eu la acel moment nu l-am înţeles şi i-am solicitat explicaţii. Aceste explicaţii din partea ei, au fost în sensul realizării acestei sesizări împotriva postului Antena 3".

×
Subiecte în articol: Antena 3 laura georgescu dezvaluiri
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close