Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România

Antena 3 devine Antena 3 CNN, marcând astfel un moment istoric pe piaţa media din România. De azi deschidem un nou drum împreună cu cea mai puternică redacţie de ştiri a lumii.

Antena 3 devine Antena 3 CNN | Moment istoric pe piaţa media din România
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2022   •   20:47

De la noi veţi afla prima dată toate informaţiile care contează, care vă influenţează şi care vă pot schimba viaţa.

Antena 3 CNN este mai mult decât o lansare, mai mult decât o schimbare. Este un pas înainte pentru istoria presei româneşti.

Cele mai importante ştiri din România şi din lume se văd la Antena 3 CNN, într-un nou format, cu noi emisiuni şi dezvăluiri în premieră. Iar totul începe astăzi!

Suntem o forţă jurnalistică în Romania şi azi ne unim cu cea mai mare forţă jurnalistică la nivel mondial.

Antena 3 devine Antena3 CNN şi împreună suntem aici pentru a vă informa, pentru a vă apăra când veţi fi nedreptăţiti.

Vă promitem jurnalism la cele mai înalte standarde, de aici şi până în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii, împreună cu corespondenţii CNN. Şi, mai ales, vă promitem să fim în continuare vocea dumneavoastră 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămâna, aşa cum o facem de 17 ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mihai Gâdea, Mircea Badea, Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu, Sabina Iosub, Oana Zamfir, Adrian Ursu, Sabrina Preda, Sergiu Cora, Ana-Maria Roman, Cătălina Porumbel, Gina Vacariu şi Mădălina Mihalache promit dezvăluiri explozive, informaţii verificate, anchete jurnalistice şi reportaje exclusive.

De luni până vineri, începând cu ora 19.00, În Faţa Naţiunii la Antena 3 CNN aduce şase dintre cei mai buni jurnalişti din România: Sabina Iosub, Oana Zamfir, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu, Radu Tudor şi Mircea Badea.

News Hour with CNN a reprezentat piatra de temelie în parteneriatul dintre Antena 3 şi CNN. Echipa a fost lăudată chiar de preşedintele CNN Worldwide Commercial, Rani Raad. Începând de astăzi, News Hour with CNN vine cu schimbări majore: reportaje exclusive, ştiri verificate, dar şi speranţă.

De luni până vineri, începând cu ora 18.00, la Antena 3 CNN.

De asemenea, şi site-ul antena3.ro evoluează şi îşi schimbă design-ul şi funcţionalitatea pentru a veni în ajutorul milioanelor de români care obişnuiesc să se informeze de la noi despre tot ceea ce se petrece în România şi nu numai.

"Să acționezi din convingere, când alții așteaptă, să creezi o forță pozitivă atunci când lumea abundă de cinici, să oferi informații care nu erau disponibile până atunci, să oferi pentru aceia care vor o opțiune, pentru românii a căror sete de înțelegere este uriașă, pentru o viață mai bună, am făcut posibil acest demers. 

Pentru industria TV, a cărui spirit întreprinzător a generat acest uriaș pas în comunicații și pentru această echipă fantastică de jurnaliști al căror angajament total față de această companie ne-au adus astăzi împreună aici dedicăm acest canal de știri României. Am folosit și l-am parafrazat pe Ted Turner, care lansa CNN în 1 iunie 1980 folosind exact aceste cuvinte, cu mici diferențe. Sunt la fel de potrivite și la fel de actuale și astăzi.

Data de astăzi 26 septembrie intră în istoria presei din România, odată cu parafarea celui mai important parteneriat din media semnat vreodată în țara noastră, cel dintre liderul global de știri CNN și Antena 3, cel mai important post de știri din România”, a fost mesajul transmis de Mihai Gâdea, CEO al Antena 3, seara trecută, la semnarea parteneriatului CNN alături de Rani Raad, preşedintele CNN Worldwide Commercial, la Palatul Regal din Bucureşti.

”Împreună intrăm într-o nouă epocă a difuzării de știri în România. Lumea se uită cu îngrijorare din ce în ce mai mare către această regiune, pentru că alături de țara dumneavoastră, în Ucraina, continuă războiul.

Săptămâna trecută, la Adunarea Generală a ONU, am văzut cum liderii mondiali sunt îngrijorați pe măsură ce acest conflict se apropie de iarnă, iar numărul de morți crește din ce în ce mai mult. Ceea ce este îngrozitor. Tragedia morții este lucrul cel mai de speriat din acest război. Dar nu este singurul. Există și un război al informațiilor. Poate că ar trebui să spun războiul dezinformării.

În acest context, jurnalismul real și bazat pe fapte este mai important ca niciodată. Să spunem adevărul datorită faptelor face parte din ADN-ul postului nostru de televiziune. Tocmai de aceea am trimis mai mulți reporteri în Ucraina, mai mulți oameni decât în orice altă zonă pentru orice altă poveste, în istoria de 42 de ani. Aceștia lucrează pe mai multe linii ale frontului pentru a le spune tuturor ce se întâmplă. Și împărțim cu parteneri. Împărtășim cu parteneri ca Antena 3 ceea ce se întâmplă, astfel încât telespectatorii dumneavoastră să afle adevărul.

Acum mă bucur foarte mult să vă anunț că intrăm într-o nouă etapă a parteneriatului nostru, după mulți ani de lucru împreună și după un succes răsunător cu emisiunea News Hour with CNN. Această emisiune a ajuns să aibă o cotă de piață cu 30% mai mare și este numărul unu în intervalul respectiv pentru o emisiunile de știri. Ea reflectă standardele de producție și de culegere de știri pe care le arătăm în întreaga lume la CNN de 42 de ani.

Vă urez mult noroc pentru lansarea de mâine, dar nu aveți nevoie, pentru că determinarea, angajamentul, munca din greu și amabilitatea dumneavoastră au făcut ca această rețea să fie o rețea de succes”, a declarat Rani Raad, președintele CNN Worldwide Commercial.

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN Mihai Gâdea
Parteneri
A fost stabilită cauza morţii pentru DJ Lalla
x close