Antena 3 CNN Actualitate Antonescu: Afirmaţiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofală. Voi propune măsuri radicale

Antonescu: Afirmaţiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofală. Voi propune măsuri radicale

Antonescu: Afirmaţiile lui Stroe, exemplu de comunicare catastrofală. Voi propune măsuri radicale
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Ian 2014   •   20:52

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, miercuri, că afirmaţiile lui Radu Stroe despre accidentul aviatic sunt "un exemplu de comunicare catastrofală", menţionând că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale", el menţionând şi că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă, informează Mediafax.
   
Întrebat, la un post de televiziune, cum comentează faptul că Radu Stroe a spus că îşi reproşează că tragedia de la Cluj s-a întâmplat în mandatul său şi că la nivelul Ministerului de Interne nu s-a constituit o celulă de criză, Antonescu a răspuns: "Cu tot respectul pentru domnul Stroe şi cu toată colegialitatea, este un exemplu de comunicare catastrofală, de natură să stârnească revolta în condiţii de nemulţumire publică".
   
El a menţionat că face o distincţie între modul în care s-au întâmplat lucrurile la Ministerul Transporturilor şi la Ministerul de Interne.
   
Antonescu a menţionat, totuşi, că Ramona Mănescu nu a comunicat deloc în această perioadă.
   
Antonescu a ţinut să precizeze că va propune conducerii PNL "măsuri politice radicale" în acest caz, dar a precizat că discuţiile şi deciziile se poartă şi se iau în interiorul partidului.
   
El a criticat comunicarea "catastrofală" a tuturor autorităţilor implicate în operaţiunile de salvare în urma accidentului aviatic, precizând că este posibil ca şi premierul să fi primit informaţii eronate.
   
De asemenea, liberalul a ţinut să sublinieze că în cursul zilei de miercuri nu s-a pus nici în partid şi nici de către premier problema demiterii lministrului Stroe.
  

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close