Antena 3 CNN Actualitate Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat să se sinucidă

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat să se sinucidă

Arbitrul Sebastian Colţescu a încercat să se sinucidă
05 Oct 2008   •   12:50

Tentativă de sinucidere în lumea arbitrilor din fotbalul românesc. Sebastian Colţescu a încercat vineri seară să se arunce de la fereastra apartamentului său, situat în cartierul Bănie din Craiova. Arbitrul a fost salvat de poliţişti, care fuseseră alertaţi de vecini.
Persoane din lumea fotbalului susţin că Sebastian Colţescu a suferit o depresie, precizează jurnaliştii de la Gazeta Sporturilor. ?Colţescu a fost ţintă a celor de la FRF, apoi a devenit o victimă. Au reuşit să distrugă unul dintre cei mai talentaţi arbitri din România?, a declarat după aflarea veştii Ion Crăciunescu, fost arbitru FIFA.
Sebastian Colţescu era suspendat temporar de la meciurile din Liga I şi Liga a II-a după o serie de greşeli grave pe care le-a comis la meciul disputat între Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov, suspendare care îl lăsase practic fără nici o sursă de venit.
Arbitrul nu se află la prima tentativă de suicid. Ion Crăciunescu, cel care i-a îndrumat cariera craioveanului, a dezvăluit că mai trecuse printr-un moment depresiv înainte de meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Braşov. ?La meciul de la Mediaş l-au terminat. Înainte cu o zi de acel meci, Colţescu ieşise din spital tot după o prostie de genul acesta, însă nu a spus nimic nimănui, tocmai pentru ca să arbitreze. Dar după o chestie de genul ăsta nu ai cum să arbitrezi. Nu s-a conformat sistemului şi a fost curăţat?, a declarat Crăciunescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Craiova Gaz Metan Medias FC Brasov
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close