Antena 3 CNN Actualitate Arestarea lui Ionel Arsene, respinsă. Apropiatul lui Liviu Dragnea a fost plasat sub control judiciar

Arestarea lui Ionel Arsene, respinsă. Apropiatul lui Liviu Dragnea a fost plasat sub control judiciar

Arestarea lui Ionel Arsene, respinsă. Apropiatul lui Liviu Dragnea a fost plasat sub control judiciar
Sursa foto: foto: Captura Antena 3
19 Ian 2018   •   14:14

Ionel Arsene a fost eliberat de Instanță. Magistrații au decis să-l plaseze sub control judiciar, după ce inițial procurorii DNA îl reținuseră pentru 24 de ore. 

Decizia procurorilor de a-l reține a culminat cu cea a judecătorilor de a-l pune sub control judiciar. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție precizau că în 2013, când avea funcția de deputat, ar fi luat mită de 100.000 de euro pentru a-și folosi influența pe care ar fi lăsat să se creadă că o are asupa unor persoane din conducerea ANI. 

Ionel Arsene e un apropiat al lui Liviu Dragnea și era cunoscut cu o poreclă pentru că ar fi fost implicat într-un scandal sexual. 

Acuzațiile sunt respinse, de regulă, atunci când nu există suficiente probe care să indice vinovăția sau să reprezinte un real pericol. 

Arsene a fost reținut ieri pentru acuzația de trafic de influență. Fapta a avut loc în urmă cu patru ani și a fost instrumentată după ce acesta adeclarat înainte de CeX că își dorește sau că ar urma ca Tudose să plece din fruntea Guvernului. 

×
Subiecte în articol: Ionel Arsene
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close