Antena 3 CNN Actualitate Atac între romi la Jilava. O familie atacată de rivali, după ce a scos aproape 7 miliarde din bancă. Dezastru pe străzi, în faţa primăriei

Atac între romi la Jilava. O familie atacată de rivali, după ce a scos aproape 7 miliarde din bancă. Dezastru pe străzi, în faţa primăriei

Imagini incredibile pe străzile din Jilava, acolo unde două clanuri de romi s-au războit în plină stradă, pentru o sumă uriaşă - aproape 7 miliarde de lei vechi.

Atac între romi la Jilava. O familie atacată de rivali, după ce a scos aproape 7 miliarde din bancă. Dezastru pe străzi, în faţa primăriei
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2020   •   19:27

Totul a avut loc marţi seara, în faţa primăriei din Jilava.

Două clanuri de romi din Sinteşti s-au urmărit cu maşinile, după ce unii din ei au scos dintr-o bancă o sumă uriaşă de bani, aproape 7 miliarde de lei vechi (700.000 RON)

Bărbaţii care au retras suma au fost filaţi de rivali, care i-au urmărit cu o maşină în care se aflau doi indivizi.

Ajunşi în Jilava, în dreptul primăriei, autoturismele s-au ciocnit şi au avariat şi alte maşini aflate în trafic sau parcate.

Romii care au scos banii din bancă au rămas fără ei, după ce rivalii i-au jefuit în plină stradă.

Cei doi tâlhari au furat geanta cu bani şi au rupt-o la fugă printre case.

Zona este acum înconjurată de poliţişti, iar peste tot în Jilava şi la intrarea în Bucureşti au fost instituite filtre de poliţie.

UPDATE ora 20:00

Tâlharii i-ar fi urmărit pe cei care au scos banii şi i-ar fi tâlhărit în faţa casei acestora. Păgubiţii au pornit apoi în urmărirea hoţilor pe care i-au ajuns în Jilava şi au intrat cu maşina în ei. În urma impactului, cele două autoturisme au ricoşat şi în alte maşini. Ar exista şi trei victime.

Suspecţii au reuşit însă să fugă cu tot cu geantă.

UPDATE ora 22:04

Poliţiştii din Ilfov au demarat o anchetă după ce au fost sesizaţi că în localitatea Jilava, a avut loc un accident, în care au fost implicate mai multe autoturisme. La scurt timp după incident o altă persoană a semnalat că nepotul său a fost implicat într-un accident și anterior i-ar fi fost furată o geantă, ce conținea suma de 650.000 de lei, pe care o lăsase într-un autoturism, parcat în fața imobilului de domiciliu, din localitatea Sintești.

Imediat polițiștii din Măgurele, criminaliști, efective de jandarmi, echipaje din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la fața locului, pentru activități specifice din competență.

Polițiștii nu au mai găsit persoanele bănuite de comiterea infracțiunii reclamate, însă au găsit un autoturism, indicat de persoana vătămată ca fiind cel folosit de autori.

Accidentul în lanț cu 7 autoturisme s-a soldat cu rănirea a trei persoane și cu pagube materiale

Potrivit poliţiştilor, din primele verificări a rezultat faptul că în evenimentul rutier sesizat au fost implicate 7 autovehicule și că acesta s-ar fi produs în timp ce persoana vătămată urmărea autoturismul cu care se deplasau persoanele bănuite de comiterea faptei sesizate.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a 3 persoane, care au fost transportate la un spital din București, de către echipajele medicale sosite la fața locului, precum și pagube materiale.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun.

 

 

×
Subiecte în articol: sintești Jilava
Parteneri
Horoscop 5 iunie. Taurii văd totul clar, Racii luptă din răsputeri
x close