Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgență pentru cursa Wizz Air Nuremberg - Cluj

Aterizare de urgență pentru cursa Wizz Air Nuremberg - Cluj

Aterizare de urgență pentru cursa Wizz Air Nuremberg - Cluj
18 Apr 2017   •   18:34

Zborul Wizz Air de la Nuremberg la Cluj, care trebuie să aterizeze la ora 16.00, a fost deviat spre Debrecen deoarece avionul a făcut pană la decolare, scrie stiridecluj.ro.

Pasagerii au fost anunțați prin stație de căpitan că avionul trebuie să aterizeze de urgență la Debrecen pentru a repara defecțiunea survenită la decolarea de la Nuremberg. ”Explicația primită a fost că la Cluj-Napoca nu poate fi rezolvată această defecțiune apărută la una dintre roți”, a semnalat un pasager.

Reprezentanții companiei Wizz Air au făcut mai multe precizări pentru Antena3.ro:

Zborul Wizz Air W6 3370 de la Nuremberg spre Cluj – Napoca (18 aprilie) a fost deviat spre Debrecen din cauza unei acţiuni de întreţinere neplanificată. Aeronava a aterizat în condiţii normale la Debrecen şi 38 de minute mai târziu şi-a continuat zborul. Pasagerii de la bord au fost informaţi despre această deviere şi despre motivul  ei. Aeronava a aterizat în Cluj-Napoca la ora locală 17.11, cu o întârziere de oră şi şase minute. Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientul creat, dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea companiei.”

×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta avion Wizz Air
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close