Antena 3 CNN Actualitate "Aurelia Ion era o studentă eminentă. Şi-a dorit din copilărie să fie medic". Comandantul Institutului Medico-Militar, despre studenta moartă în tragedia aviatică

"Aurelia Ion era o studentă eminentă. Şi-a dorit din copilărie să fie medic". Comandantul Institutului Medico-Militar, despre studenta moartă în tragedia aviatică

"Aurelia Ion era o studentă eminentă. Şi-a dorit din copilărie să fie medic". Comandantul Institutului Medico-Militar, despre studenta moartă în tragedia aviatică
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Ian 2014   •   17:00

Comandantul Institutului Medico-Militar, Dragoş Cuzino, a declarat marţi că Aurelia Ion, care şi-a pierdut viaţa în urma accidentului aviatic, şi-a dorit din copilărie să fie medic, ea fiind o studentă eminentă, devotată, care se afla alături de unii dintre cei mai buni medici din România.
   
"Vreau să îmi exprim regretul şi tristeţea profundă faţă de pierderea suferită. E o pierdere imensă, a noastră, a medicinei militare în primul rând. Mă gândesc aici la colegii şi camarazii din armată, din Ministerul Apărării, până la conducerea Ministerului Apărării", a spus colonelul dr. Dragoş Cuzino, într-o declaraţie de presă susţinută la intrarea în Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central.
   
Doctorul Dragoş Cuzino a precizat că medicina a pierdut o studentă eminentă, "o studentă care şi-a dorit încă din copilărie să înveţe şi să practice profesia de medic şi, mai târziu, să îmbrace haina militară".
   
"Şi, ca o dovadă a faptului că a fost o studentă strălucită, o studentă devotată, care învăţa, iată se afla împreună cu unii dintre cei mai buni medici din România, în acest echipaj medical şi a fost implicată în tragedia în urma căreia şi-a pierdut viaţa", a adăugat dr. Dragos Cuzino.
   
Doctorul Dragoş Cuzino a mai spus că Aurelia Ion i-a fost studentă, la cursul de Radiologie, precizând că aceasta învăţa excepţional.
   
Comandantul Institutului Medico-Militar a mai spus că transmite condoleanţe familiei Aureliei Ion.

Trupul neînsufleţit al Aureliei Ion va fi depus, cel mai probabil, miercuri, la capela Spitalului Militar.
   
Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni, a informat Ministerul Apărării Naţionale.


Foto: Facebook

×
Subiecte în articol: Aurelia Ion accident aviatic Apuseni
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close