Antena 3 CNN Actualitate Microbuzul răsturnat la Brașov transporta copii de la ansamblul folcloric HORA din Iași

Microbuzul răsturnat la Brașov transporta copii de la ansamblul folcloric HORA din Iași

Microbuzul răsturnat la Brașov transporta copii de la ansamblul folcloric HORA din Iași
17 Iun 2016   •   13:57

Inspectoratul Județean Iași anunță într-un comunicat oficial că grupul din autocarul răsturnat la Brașov era format din elevi și profesori de la Palatul Copiilor din Iasi și de la Colegiul Național de Arta O. Bancilă, componenți ai ansamblului folcloric HORA, care se deplasau către Arad, pentru a participa la un festival internațional de folclor al copiilor.

Palatul Copiilor încheiase un contract cu transportatorul pentru aceasta deplasare, informează ISJ Iași.

Camelia Gavrilă, inspectorul şef al ISJ Iaşi, susține că este vorba de un grup de copii, însoţiţi de doi profesori care se duceau la un festival folcloric, ce se desfăşoară la Arad în perioada 17-19 iunie.

"Cu durere şi cu îngrijorare pentru cei implicaţi în accident, vă transmitem că grupul din autocar era format din 34 de elevi şi doi profesori de la Palatul Copiilor din Iaşi şi de la Colegiul Naţional de Artă Octav Băncilă, componenţi ai ansamblului folcloric HORA, care se deplasau către Arad, pentru a participa la un festival internaţional de folclor al copiilor", a explicat Camelia Gavrilă.

Patru persoane, dintre care trei adulţi şi un copil, au decedat, vineri, în urma unui accident înregistrat în zona localităţii Perşani din judeţul Braşov.

×
Subiecte în articol: autocar rasturnat Brașov
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close