Antena 3 CNN Actualitate Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, după ce două martore au declarat că au văzut-o în Italia: "Ar trebui să se facă cercetări. Familia fetei a aflat, prin detectivi, că ar fi în viaţă"

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, după ce două martore au declarat că au văzut-o în Italia: "Ar trebui să se facă cercetări. Familia fetei a aflat, prin detectivi, că ar fi în viaţă"

Avocatul familiei Alexandrei Măceşanu, după ce două martore au declarat că au văzut-o în Italia: "Ar trebui să se facă cercetări. Familia fetei a aflat, prin detectivi, că ar fi în viaţă"
13 Oct 2019   •   00:51

După ce două martore au declarat că au văzut-o pe Alexandra Măceşanu în viaţă, în Italia, avocatul familiei fetei a spus că organele de urmărire ar trebui să le identifice şi să facă cercetări în acest sens. 

"Organele de urmărire penale ar trebui să le identifice pe cele două martore care susţin că au văzut-o pe Alexandra, să facă verificările ce se impun şi să coordoneze cauza spre soluţionarea şi aflarea adevărului. După cum ştiţi, membrii familiei Măceşanu au făcut, prin detectivi particulari, nişte investigaţii proprii, din care rezultă că Alexandra ar fi în viaţă. 

Noi am cerut un supliment la rapoartele de exrtiză privind cele două rapoarte ADN şi antropologic. Suplimentul raportului de expertiză ne-a fost respins, să vedem dacă noua expertiză va fi admisă sau nu. Oricum, din punctul nostru de vedere, în acel butoi nu putea fi ars un cadavru. 

Alexandra Măceşanu nu e declarată decedată. S-au întocmit două rapoarte de către IML. Într-unul, cel pentru stabilirea ADN-ul, se spune că 99,93% e ADN-ul Alexandrei. Cel antropologic spune că fragmentele osoase provin de la un corp uman şi ar fi al unei tinere între 15 şi 17 ani. De asemenea, se mai precizează că oasele găsite sunt în marea majoritate a lor distruse", a spus Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu.

Citiţi şi Noua pistă care aruncă ancheta din Caracal în aer. Alexandra Măceşanu, văzută în Italia cerând ajutor. Declaraţii incredibile făcute de martori

×
Subiecte în articol: avocatul familiei
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close