Antena 3 Actualitate Avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, declarații șocante despre cazul minorei: „Fetița a urlat „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”

Avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, declarații șocante despre cazul minorei: „Fetița a urlat „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”

22 Iun 2019   •   22:54
Avocatul familiei Șărămăt, cea care a crescut-o pe Sorina, declarații șocante despre cazul minorei: „Fetița a urlat „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”
Sursa foto: foto- captură Antena 3

Avocatul familiei Șărămăt, la care a stat fetița abuzată de autorități timp de șapte ani, a răspuns acuzațiilor făcute de tatăl adoptiv din SUA al fetiței. Tatăl adoptiv a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3 faptul că micuța ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutriție. 

„Membrii familiei adoptive sunt complici. Au fost de față și au asistat cum fetița lor a fost târâtă. Atâta vreme cât această fetiță s-a aflat în plasament, ea a avut un manager de caz, care putea să vină oricând la domiciliul familiei Șărămăt și să constate starea minorei de sănătate, de dezvoltare, și dacă ar fi existat o suspiciune în sensul celor susținute de domnul Săcărin, fiți convinsă că s-ar fi luat măsuri. Niciodată în șapte ani doamna Șărămăt nu a fost cercetată discplinar sau învinuită că a ținut fetița în starea de malnutriție. Ceea ce se spune nu are acoperire”, a spus avocatul

„Fetița a urlat și a spus „ajutor, mami, nu-i lăsa să mă ia”. Acesta e titlul în baza căruia doamna Șărămăt ținea fetița la ea acasă”. 

„Toate autoritățile cad de acord și spun că fetița ar trebui consiliată în această perioadă, nimeni nu face nimic ca să o consilieze în concret. Tot acest proces e unul lipsit de orice fel de transparență. Minora se ține ascunsă ca să nu putem afla noi care e punctul ei de vedere”. 

×
Subiecte în articol: sorina avocatul

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close