Antena 3 CNN Actualitate Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de către puterea Băsescu

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de către puterea Băsescu

Avocatul lui Gigi Becali, despre lotul judiciar conceput diabolic de către puterea Băsescu
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    20 Mai 2013   •   22:31

Bogdan Vlad, unul dintre avocaţii lui Gigi Becali, a vorbit, luni seară, la "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea", despre condamnarea clientului său.

Acesta a făcut referire la instrumentele judiciare pe care puterea guvernată de Traian Băsescu le foloseşte în aceste momente.

Întrebat de ce George Becali ar fi fost o miză politică, avocatul a spus "situaţia lui Becali comportă două dimensiuni: o dimensiune care ţine de un sentiment al corpului procurorilor la adresa dânsului şi o a doua dimensiune este referitoare la riscurile ecuaţiei politice".

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Potrivit deciziei luate luni, completul de cinci judecători al instanţei supreme l-a condamnat pe Becali la doi ani de închisoare pentru complicitate la abuz în serviciu în formă calificată şi continuată.

Zmărăndescu, despre Becali: Se sinucide! Nu mai rezistă!

Gigi Becali a fost condamnat anterior la 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul sechestrării de persoane, cu un termen de încercare de 8 ani. Decizia a fost definitivă.

După contopirea pedepselor, au arătat judecătorii, Gigi Becali urmează să execute pedeapsa cea mai grea, respectiv de trei ani de închisoare cu executare.

Babiuc şi Cioflină vor sta cel mult opt luni la închisoare. Gigi Becali, maximum doi ani


Urmăreşte înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".






×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close