Antena 3 CNN Actualitate Avocatul PSD Sector 1: Avem probe solide că s-au fraudat alegerile: documente și fișiere video

Avocatul PSD Sector 1: Avem probe solide că s-au fraudat alegerile: documente și fișiere video

Dan Tudorache, primarul în funcție de la Sectorul 1, este audiat la această oră la Secția de investigare a infracțiunilor în justiție după ce PSD a depus plângere penală împotriva președintelui Biroului Electoral al Sectorului 1.

Avocatul PSD Sector 1: Avem probe solide că s-au fraudat alegerile: documente și fișiere video
de Gabriel Dano    |    02 Oct 2020   •   17:21

"Vreau ca adevărul să iasă la iveală, indiferent cât de mult îmi ia ca timp și ca muncă. Eu zic că am dreptate și că tot ceea ce vom spune aici, toate dovezile pe care le vom avea vor curge către o fraudă, una majoră la Sectorul 1", a spus Tudorache.

La rândul său, avocatul Mihai Drăgan afirmă că există 17 secții în care există nereguli clare privind voturile.

Noi reclamăm un comportament necorespunzător în perspectiva drepturilor și obligațiilor domnului președinte al Biroului Electoral Sector 1 care apreciem noi că acest comportament a condus la fraudarea alegerilor în acest sector. (...) Informaticienii noștri au verificat toate procesele verbale sau aproape toate procesele verbale încărcate și deși teoretic nu este posibil așa ceva sunt 17 secții care nici acum nu sunt pe cheie. Deci, numărul de voturi trecute în dreptul fiecărui candidat nu corespunde cu numărul voturilor valabil exprimate", a spus Mihai Drăgan, avocatul PSD Sector 1.

Avocatul a precizat că are probe video solide.

×
Subiecte în articol: PSD Sector 1 Dan Tudorache
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close