Antena 3 Actualitate Bacău. Cu SUV-ul pe scările dintr-un parc. Poliţiştii, spectatori (VIDEO)

Bacău. Cu SUV-ul pe scările dintr-un parc. Poliţiştii, spectatori (VIDEO)

23 Feb 2009   •   23:18
Bacău. Cu SUV-ul pe scările dintr-un parc. Poliţiştii, spectatori (VIDEO)
Sursa foto: jeep parc

Poliţişti care se plimbă cu maşina în parc sau asistă impasibili cum tineri teribilişti urcă în trombă scările din parc cu maşini de teren. Se întâmplă în România, iar telespectatorii Antena 3 au filmat şi fotografiat ipostazele respective.
Chiar dacă ar trebui să asigure ordinea în parcuri, tocmai poliţiştii sunt cei care pun în pericol siguranţa copiilor. Robert Mihai, un telespectator al Antenei 3, ne-a trimis fotografii în care se poate vedea cum poliţiştii se plimbă cu maşina pe aleile unui parc, în loc să patruleze pe străzi. Imaginile au fost surprinse în parcul IOR din sectorul 3 al Capitalei.

Alte imagini, surprinse în Bacău, arată o maşină de teren care urcă scările dintr-un parc, în timp ce poliţia stă şi se uită. Situaţia a fost semnalată de Daniel, un alt telespectator Antena 3. Numărul de înmatriculare al maşinii de teren a fost mascat cu zăpadă, însă se poate vedea faptul ca este înmatriculată în judeţul Bacău. În momentul în care maşina aproape a ajuns sus, în partea de jos a scărilor se vede cum opreşte o maşină de poliţie. Oamenii legii nu au intervenit însă. Mai mult, au devenit ţinta ironiilor tinerilor.

Antena 3

×
Subiecte în articol: SUV

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close