Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: "La noi, la români, dacă nu pleci până la Iași, nu îți pui centura. E jena prea mare"

Mircea Badea: "La noi, la români, dacă nu pleci până la Iași, nu îți pui centura. E jena prea mare"

Mircea Badea: "La noi, la români, dacă nu pleci până la Iași, nu îți pui centura. E jena prea mare"
Sursa foto: Foto: VideoNews
26 Aug 2016   •   00:17

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi, în apropiere de Slobozia.

"Am avut un accident cu maşina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială şi a percutat o altă maşină...n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniţi. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila şi s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul şi ne-a luat de la locul accidentului şi acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviţi la nas şi eu şi ministrul kuweitian, dar suntem bine", a declarat, joi, ministrul Achim Irimescu.

Subiectul a fost abordat în ediția de joi a emisiunii În gura presei, realizată de Mircea Badea, care a subliniat cât de importantă este centura de siguranță în astfel de situații.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close