Antena 3 CNN Actualitate Badea: Singurul comentariu corect şi perfect cuprinzător pentru dosarul "mafia cărnii" este ONOMATOPEIC

Badea: Singurul comentariu corect şi perfect cuprinzător pentru dosarul "mafia cărnii" este ONOMATOPEIC

Badea: Singurul comentariu corect şi perfect cuprinzător pentru dosarul "mafia cărnii" este ONOMATOPEIC
Sursa foto: Foto captura Antena 3
29 Oct 2013   •   00:00

Mircea Badea a arătat, în ediţia de luni seară a emisiunii "În gura presei", că singurul "comentariu corect, perfect cuprinzător şi caracterizant" pentru dosarul de evaziune fiscală cu produse alimentare este "onomatopeic".

Badea a criticat în emisiunea sa "prompteriştii" din România care, "seduşi de treaba asta cu DNA", nu au văzut lucrurile în cheia reală.

"În loc de a se uita pur şi simplu la ancheta care este de un penibil cutremurător, oamenii de la ştiri se întreceau în a descifra adevărul care izvora din ancheta celor de la DNA. Doamne, câtă prostie", a declarat Mircea Badea.

"Avem de-a face cu un nou dosar caltaboşul", continuă Mircea Badea, care declară siderat că senatorul Bădălău, "protectorul evaziunii", primea "atenţii din carne: cârnaţi, ciocănele de pui, sprâncene de găină, ficăţei".

Senatorul PSD Niculae Bădălău este urmărit penal pentru trafic de influenţă, fiind acuzat că ar fi apărat interesele unei firme suspectate de evaziune fiscală, prin intervenţii la conducerea ANAF şi pe lângă persoane din Prefectura Giurgiu şi din conducerea APIA.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea ancheta DNA
Parteneri
Elena Mateescu, şefa ANM, anunță ploi însemnate și frig, în mare parte din țară
x close