Antena 3 CNN Actualitate "Bagaje" vii. Un şofer îşi transportă copiii în portbagaj. FOTO

"Bagaje" vii. Un şofer îşi transportă copiii în portbagaj. FOTO

"Bagaje" vii. Un şofer îşi transportă copiii în portbagaj. FOTO
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    14 Mai 2012   •   23:14

Doi în faţă, doi în spate şi patru în portbagaj - în acest mod şi-a împărţit un şofer iresponsabil din Cluj pasagerii pe care îi transporta într-o maşină mică.

Cu adevărat şocant este faptul că bărbatul a înghesuit patru copii în portbagaj, iar aceştia se ţineau cu mâinile de ce apucau pentru a nu cădea din maşină. Mai mult, conducătorul auto nu i-a menajat deloc, ba chiar a virat brusc în faţa unui TIR. Un alt şofer, aflat pe centura municipiului Cluj-Napoca, a filmat totul.

Pare cel mai periculos carusel din lume. Copiii zâmbesc şi fac cu mâna cameramanului amator, fără să ştie că părinţii lor le riscă viaţa, pentru câţiva litri de benzină. Părinţii stau regulamentar pe scaunele din maşină, iar şoferul poate fi văzut prin oglinda retrovizoare cum zâmbeşte mândru şi satisfăcut.

Niciun şofer nu a sunat la 112. În schimb, poliţiştii au văzut pe internet aceste imagini şi l-au identificat pe clujeanul de la volan. Acesta a fost amendat cu 1.000 de lei pentru că şi-a cărat copiii în portbagaj, dar şi pentru că a virat într-un loc interzis. Copiii sunt teferi.




×
Subiecte în articol: sofer copii portbagaj Cluj
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close