Antena 3 CNN Actualitate Bărbat de 81 de ani din Mureș, șantajat de prostituate care l-au fotografiat în ipostaze indecente

Bărbat de 81 de ani din Mureș, șantajat de prostituate care l-au fotografiat în ipostaze indecente

Un bătrân de 81 de ani din Luduș, judeţul Mureş, a ajuns să fie şantajat după ce a folosit serviciile unor prostituate şi a fost fotografiat de acestea în ipostaze indecente. Femeile i-au cerut apoi, timp de 8 luni, o sumă totală de 250.000 de lei, ca să nu publice pozele.

Bărbat de 81 de ani din Mureș, șantajat de prostituate care l-au fotografiat în ipostaze indecente
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    31 Mar 2021   •   18:56

Potrivit IPJ Mureș, în luna iulie a anul trecut, bătrânul le-a cunoscut pe femeile care l-au convins să se lase fotografiat în ipostaze compromiţătoare. După orele petrecute împreună, individele au început să îl şantajeze.

Bătrânul a fost presat să ofere diverse sume de bani, pentru că imaginile să nu fie postate pe reţelele de socializare. Timp de câteva luni, ameninţările le-a adus femeilor o sumă frumoasă de bani. În opt luni, omul le-a oferit în total 250.000 de lei, până când s-a hotărât să sune la poliţie.

„La data de 29 martie, în urma activităţilor desfăşurate, au fost identificate patru femei, cu vârste cuprinse între 15 şi 45 ani, toate din Luduş, bănuite de şantaj”, conform unui comunicat al Poliţiei Române.

Două dintre cele patru femei au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, luni, 29 martie, urmând să fie cercetate într-un dosar penal de şantaj. În cauză, cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.„

Alte două, minore, de 15 şi 17 ani, sunt acum cercetate în libertate.

×
Subiecte în articol: șantajat prostituate mures
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close