Antena 3 CNN Actualitate Bărbat din Bistriţa-Năsăud luat la ocazie de o maşină de Poliţie, imediat după ce a dat o spargere de 10.000 de lei

Bărbat din Bistriţa-Năsăud luat la ocazie de o maşină de Poliţie, imediat după ce a dat o spargere de 10.000 de lei

Un bărbat din comuna Feldru, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost luat la ocazie de o maşină de Poliţie, în timp ce făcea autostopul, după ce a spart o casă şi a furat bunuri de 10.000 de lei.

Bărbat din Bistriţa-Năsăud luat la ocazie de o maşină de Poliţie, imediat după ce a dat o spargere de 10.000 de lei
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    22 Feb 2021   •   13:41

Totul s-a întâmplat duminică, 21 februarie 2021, în jurul prânzului, atunci când bărbatul de 42 de ani a spart o casă din comuna Blăjenii de Sus şi a furat o cutie de valoare, prejudiciul total fiind de 10.000 de lei.

După spargere, hoţul a încercat să ajungă în municipiul Bistriţa, însă pentru că nu avea maşină a decis să facă autostopul.

Din nefericire pentru el, prima maşină care a oprit să îl ia la ocazie a fost una de Poliţie.

"La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistrița, având asupra sa bunurile sustrase.

Astfel, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore a bărbatului. Ulterior a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, în timp ce bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: Beclean Bihor
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close