Antena 3 CNN Actualitate Bărbat decedat, adus cu o mașină privată la Spitalul Victor Babeș. Soția lui a murit cu o zi înainte, la un alt spital

Bărbat decedat, adus cu o mașină privată la Spitalul Victor Babeș. Soția lui a murit cu o zi înainte, la un alt spital

Un bărbat decedat a fost dus cu o mașină la Spitalul Victor Babeș din București. În mașină se aflau alte trei persoane care au solicitat ajutorul cadrelor medicale. Medicii de gardă au constatat că bărbatul este mort și au chemat Poliția.

Bărbat decedat, adus cu o mașină privată la Spitalul Victor Babeș. Soția lui a murit cu o zi înainte, la un alt spital
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    11 Oct 2021   •   22:38

Incidentul a avut loc luni. Potrivit reprezentanților Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale „Dr. Victor Babeș”.

 „La poarta spitalului s-a prezentat un autoturism particular în care se aflau patru persoane, care a adus pentru evaluare un pacient în vârstă de 79 de ani, domiciliat în București și prezentat ca având o stare generală extrem de gravă, suspect COVID-19”.

Medicii din echipa de gardă, un infecționist și un specialist ATI, au constatat că pacientul a fost adus decedat la spital.

Conform procedurii, personalul medical a sunat la 112 pentru a anunța evenimentul. La fața locului s-a prezentat un echipaj de Poliție.

În urma verificării documentelor aduse de cei care însoțeau persoana decedată s-a constatat că aceasta suferea de multiple afecțiuni neurologice și cardiovasculare cronice.

„Soția sa, cu COVID-19, decedase cu o zi înainte la un alt spital din București.

Pe baza analizei situației de fapt și a datelor existente, Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei a stabilit că NU este vorba despre o moarte suspectă, trupul persoanei decedate fiind transportat la Institutul de Medicină Legală”, se mai arată în comunicat.

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close