Antena 3 CNN Actualitate Soțul a omorât-o pe educatoarea din București din gelozie. A trimis și un bilet familei, la 7 ore după crimă

Soțul a omorât-o pe educatoarea din București din gelozie. A trimis și un bilet familei, la 7 ore după crimă

Bărbatul suspectat că şi-a ucis soţia, educatoare în Bucureşti află în scurt timp află dacă va fi arestat pentru 30 de zile.

Soțul a omorât-o pe educatoarea din București din gelozie. A trimis și un bilet familei, la 7 ore după crimă
de Roxana Ciucă    |    17 Aug 2021   •   11:16

Individul a fost prins într-un service auto, la patru zile de la crima care a îngrozit Capitala. 20 de ani ar fi terorizat-o pe femeie, până când ea a cerut divorţul şi ordine de protecţie. 

După ora 15 bărbatul va fi adus la Tribunalul București. Criminalul nu a scos nicio vorbă în fața anchetatorilor, nu a dat nicio declarație. El nu a recunoscut fapta și a avut avocat din oficiu. La ora 23 expira ordonanța de reținere pentru 24 de ore. 

La 7 ore după ce a comis crima, bărbatul a trimis un bilet în care scria că este convins de faptul că va ajunge la închisoare, însă nu regretă deloc fapta comisă. Se pare că bărbatul și-ar fi pierdut mințile și a recurs la acest gest extrem din cauza geloziei.

Educatoarea ucisă a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului, înainte să moară 

Educatoarea ucisă de soțul său a cerut de zece ori ordin de protecție, însă nu se simțea deloc protejată de oamenii legii, motiv pentru care și-a retras multe dintre plângeri, pentru a nu provoca furia bărbatului.

Educatoarea ucisă cu bestialitate de propriul soț a cerut de 10 ori ordin de protecție împotriva soțului său, însă i-au fost respinse pe motiv că nu sunt întemeiate.

Ce a îndurat timp de 12 ani femeia ucisă de propriul soţ. Fratele victimei: "Era diavolul în persoană"  

Bărbatul bănuit că şi-a ucis soţia a fost prins după patru zile. 20 de ani ar fi terorizat-o, până când femeia a cerut divorţul şi ordine de protecţie. Chiar şi aşa, când ordinele expirau, bărbatul se întorcea, la fel de agresiv.

"Era dublă personalitate, era partea cu avocatul şi era diavolul în persoană. Pe stradă era avocat și în casă cu familia unde trebuia să fie avocatul, era diavolul", a spus fratele victimei, în reportajul difuzat la News Hour With CNN.

×
Subiecte în articol: educatoare București
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close