Antena 3 CNN Actualitate Mărturia bărbatului păcălit de o prietenă că are cancer. Femeia i-a cerut 60.000 de euro ca să îl vindece | "Eram verificat și câte ore dorm"

Mărturia bărbatului păcălit de o prietenă că are cancer. Femeia i-a cerut 60.000 de euro ca să îl vindece | "Eram verificat și câte ore dorm"

Avem mărturia bărbatului din Neamţ care a fost păcălit să plătească nu mai puţin de 60.000 de euro pentru un fals tratament de cancer.

Mărturia bărbatului păcălit de o prietenă că are cancer. Femeia i-a cerut 60.000 de euro ca să îl vindece | "Eram verificat și câte ore dorm"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Aug 2023   •   19:30

Cea care l-a făcut pe bărbat să dea suma uriaşă pentru nişte suplimente alimentare este o prietenă de familie. Tot ea a fost şi cea care l-a minţit pe bărbat că ar suferi de această boală gravă.

Coşmarul bărbatului a început în urmă cu doi ani, când pe limbă i-au apărut câteva pete. Îngrijorat, omul a făcut imediat şi niste analize, pe care ulterior i le-a dat femeii de 44 de ani, o apropiată a familiei, cu promisiunea să intermedieze comunicarea cu un spital din Austria. În scurt timp, ea a revenit şi cu rezultatul.

Convins de apropiata sa că suferă de cancer, victima a plătit nu mai puţin de 60.000 de euro pe medicamente. Femeia i-ar fi spus că se găsesc doar în străinătate.

În fond, erau doar nişte suplimente alimentare.

"Pastilele ajungeau de la 100 de euro o bucată până la 9000 de lei. Dădeam banii şi în câteva de zile veneau medicamentele. Un an şi şase luni am luat sute sau poate mii de medicamente. O parte din ele erau suplimente dar momentan nu ştiu până nu îmi fac analizele", a spus bărbatul din Neamţ.

Totul a ieşit la iveală după ce tânărul în vârstă de 33 de ani a decis să meargă la un control. Acolo a aflat că este perfect sănătos.

Bărbatul spune că femeia verifica dacă el doarme bine şi ce şi cât mănâncă. Ea îi spunea tot ce să facă.

"Cred că se pregătea pe internet", a mai spus păgubitul.

Femeia a fost plasată sub control judiciar şi este acum anchetată penal pentru înşelăciune.

×
Subiecte în articol: cancer Neamţ pastile suplimente
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close