Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Ploieşti a stat blocat aproape o săptămână cu un mort în casă

Un bărbat din Ploieşti a stat blocat aproape o săptămână cu un mort în casă

Un bărbat din Ploieşti a stat blocat aproape o săptămână cu un mort în casă, iar când nu a mai rezistat a început să bată cu putere în uşă până a fost auzit de vecini.

Un bărbat din Ploieşti a stat blocat aproape o săptămână cu un mort în casă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Cristi Georgescu    |    31 Aug 2023   •   14:33

Locatarii unui bloc de pe strada Cosminele au fost alertaţi de bubuiturile care se auzeau din interiorul un apartament aflat la etajul 1 al imobilului, în această dimineaţă.

Un bărbat de 69 de ani încerca să ceară ajutor pentru că nu reuşea să descuie uşa, deşi avea cheia în broască. După ce poliţiştii au reuşit să intre, aveau să afle un adevăr crunt. Proprietarul, un bărbat de 61 de ani, era mort în casă de zile bune. Acum, oamenii legii încearcă să afle cum s-a ajuns în această situaţie şi fac cercetări.

Bărbatul mort locuia singur de ani buni, după ce s-a despărţit de soţie. O rudă, afirmă vecinii, ar mai trece din când în când pe la el. De doi ani, însă, a fost adus în imobil şi un alt bărbat, de 69 de ani. Atât cât a putut să comunice, acesta le-a povestit anchetatorilor că ar fi fost adus de la un centru social din Argeş. A mai spus vecinilor că ar fi stat nemâncat de două zile.

Vecinii mai spun că în apartamentul de la etajul 1 al blocului este o mizerie de nedescris, în care ce doi batrani trăiau de vreme bună. Amândoi aveau probleme psihice şi erau în evidenţele autorităţilor cu astfel de afecţiuni.

Poliţiştii trebuie să înţeleagă exact de unde a fost adus celălalt bărbat aflat in apartament şi să îl plaseze sub o măsură de protecţie. Totodată, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Ploiești IPJ Prahova
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close