Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Slatina a inventat o nouă metodă de furat: "Nu prea aveţi marfă, mă pierdeţi de client"

Un bărbat din Slatina a inventat o nouă metodă de furat: "Nu prea aveţi marfă, mă pierdeţi de client"

Un bărbat din Slatina a inventat o nouă metodă de furat într-un magazin din Bistriţa, care i-a impresionat până şi pe reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne. Totuşi, metoda nu a fost una eficientă pentru că hoţul a fost prins pe loc de un echipaj de jandarmi.

Un bărbat din Slatina a inventat o nouă metodă de furat: "Nu prea aveţi marfă, mă pierdeţi de client"
Sursa foto: Facebook | Ministerul Afacerilor Interne, Romania
de Alin Tarnovschi    |    20 Sep 2022   •   13:56

Bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Slatina, a intrat într-un magazin din Bistriţa, a luat un coş şi apoi a început să facă cumpărături.

A pus în coş carne, legume, cafea, dulciuri şi apoi a ajuns la casele de marcat expres, acolo unde a început să se certe cu o angajată a magazinului.

Acesta i-a reproşat că nu a găsit produsele care le căuta şi a ameninţat-o că "îl va pierde de client". În acelaşi timp, hoţul a împins coşul în apropierea caselor de marcat, însă a ieşit pe la casele de marcat asistate şi apoi a luat coşul plin cu produse de la cealaltă casă.

Din nefericire pentru el, jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița l-au prins pe loc.

"A umplut coșul de cumpărături și s-a îndreptat către zona caselor de marcat expres.

A împins coșul cu piciorul, astfel încât să-l poată lua din cealaltă parte a caselor de marcat.

Apoi, cu mâinile în buzunar, s-a îndreptat către o angajată a magazinului.

- Nu am cumpărat nimic. Pe unde pot să ies?

- Uitați pe aici, i-a indicat aceasta ieșirea.

- Mulțumesc, a răspuns acesta foarte politicos.

Dar nu s-a oprit aici, pe același ton politicos și cu calm, i-a explicat angajatei magazinului că el ar fi vrut să cumpere, dar nu este bine aprovizionat.

- Faceți ceva să găsim toate produsele, altfel pe mine mă pierdeți de client. Mai trec eu pe aici, dar faceți ceva.

Cu această remarcă a ieșit din magazin, nu înainte de a lua cu sine coșul de cumpărături pe care îl pregătise.

Din păcate pentru el, a fost văzut de un echipaj de jandarmi.

Din fericire, acel magazin… și poate și altele… au pierdut un astfel de “client” care nu va mai trece pe acolo o perioadă de timp", se arată în postarea de pe pagina de Facebook - Ministerul Afacerilor Interne.

A umplut coșul de cumpărături și s-a îndreptat către zona caselor de marcat expres. A împins coșul cu piciorul, astfel încât să-l poată lua din cealaltă parte a caselor de marcat. Apoi, cu mâinile în buzunar, s-a îndreptat către o angajată a magazinului. - Nu am cumpărat nimic. Pe unde pot să ies? - Uitați pe aici, i-a indicat aceasta ieșirea. - Mulțumesc, a răspuns acesta foarte politicos. Dar nu s-a oprit aici, pe același ton politicos și cu calm, i-a explicat angajatei magazinului că el ar fi vrut să cumpere, dar nu este bine aprovizionat. - Faceți ceva să găsim toate produsele, altfel pe mine mă pierdeți de client. Mai trec eu pe aici, dar faceți ceva. Cu această remarcă a ieșit din magazin, nu înainte de a lua cu sine coșul de cumpărături pe care îl pregătise. Din păcate pentru el, a fost văzut de un echipaj de jandarmi. Din fericire, acel magazin… și poate și altele… au pierdut un astfel de “client” care nu va mai trece pe acolo o perioadă de timp.

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Marţi, 20 septembrie 2022

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close