Antena 3 CNN Actualitate Căutări disperate ale scafandrilor în Eforie Nord și Vama Veche. Doi bărbați au dispărut în mare

Căutări disperate ale scafandrilor în Eforie Nord și Vama Veche. Doi bărbați au dispărut în mare

Doi bărbați au fost declarați dispăruți în mare, în această seară, în Vama Veche și Eforie Nord. Scafandrii fac căutări.

Căutări disperate ale scafandrilor în Eforie Nord și Vama Veche. Doi bărbați au dispărut în mare
Sursa foto: rotalianul.com
de Ioana Mircea    |    18 Aug 2023   •   22:35

Scafandrii din Constanța intervin în această seară pentru căutarea a doi bărbați dați dispăruți în mare în stațiunile Eforie Nord și Vama Veche.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța a fost sesizat prin apel la 112 pentru a interveni la o persoană în pericol de înec în Vama Veche, pe plaja Golful Pescarilor.

S-au deplasat la fața locului paramedici și pompieri din Vama Veche și Mangalia. Echipajele au constatat că bărbatul nu se mai vedea în mare, iar din cadrul ISU Constanța a plecat la fața locului pentru căutări o autospecială cu trei scafandri.

Citește și: Bătaie pe plaja din Eforie Nord între salvamari şi turişti supăraţi că nu sunt lăsaţi să intre în mare

Tot în această seară, în zona Steaua de mare din Eforie Nord, un bărbat a dispărut în valurile mării. La fața locului intervin o ambarcațiune CBRN și un echipaj de prim-ajutor. De asemenea, la căutări participă și șapte scafandri, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: scafandri eforie Vama Veche
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close