Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul care s-a luptat cu un urs și a primit 0 șanse de supraviețuire de la medici: "Ursul când mușcă și sfâșie. Mă așteptam să mor"

Bărbatul care s-a luptat cu un urs și a primit 0 șanse de supraviețuire de la medici: "Ursul când mușcă și sfâșie. Mă așteptam să mor"

Mărturie cutremuătoare a unui bărbat care a fost atacat de urs. Bărbatul a retrăit momentele de groază prin care a trecut în 2018, atunci când se afla la o partidă de vânatoare. Singurul lucru pe care îl aştepta, în acel moment, spune bărbatul, era moartea.

Bărbatul care s-a luptat cu un urs și a primit 0 șanse de supraviețuire de la medici: "Ursul când mușcă și sfâșie. Mă așteptam să mor"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    13 Iul 2021   •   13:28

Bărbatul din Pitești a mai văzut nicio şansă de scăpare, atunci când a fost atacat de un urs, în timpul unei partide de vânătoare, însă miracolul nu a întârziat să apară. Un alt bărbat care se află şi el la vânătoare, Dumnezeul lui Adrian, aşa cum îl numeşte supravieţuitorul, a reacţionat într-un mod inedit, iar datorită acestuia, bărbatul se poate bucură în continuare de viaţă.

"Mă numesc Sima Adrian, sunt din Pitești și sunt victima atacurilor de urs. Îmi este greu să retrăiesc acele clipe. Am decis să îmi spun povestea în ideea în care mă aude cineva care e în stare să ia măsuri.

Se întâmpla pe 11 noiembrie 2018, la o partida de vânătoare de mistreț. S-a întors fix spre mine, m-a fixat și a luat-o glonț spre mine. Nu ai timp să ractionezi, nu ai timp să gândești, nu ai timp. În momentul ăla am urlat cât am putut de tare la el. Nu s-a oprit, a continuat să alerge.

Dacă îl împuști, statul este în stare să îți ia și casa.

Am avut noroc că am căzut între doi pomi, foarte apropiați de cortul meu, și el nu a avut unde să dea din cap. Ursul, în momentul în care mușcă, și sfâșie, și dă din cap foarte tare. Mi-a dat drumul la picior. Mă așteptam să mor.

Nicu băiatul aceasta, care a fost Dumnezeul meu, a urlat foarte tare, a aruncat cu pietre spre el și m-a lăsat.

De acolo, la Pitești, m-au transferat cu șanse de supraviețuire 0."

 

 

×
Subiecte în articol: urs barbat mărturia luptat ursul
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close