Antena 3 CNN Actualitate Bărbatul prins sub malul de pământ, prăbuşit la Cernavodă, a fost scos mort

Bărbatul prins sub malul de pământ, prăbuşit la Cernavodă, a fost scos mort

Bărbatul prins sub malul de pământ, prăbuşit la Cernavodă, a fost scos mort
Sursa foto: Foto: emaramures.ro
21 Apr 2011   •   17:11
UPDATE 19:00. Muncitorul prins sub un mal de pământ în timp ce lucra la o reţea de canalizare în oraşul Cernavodă a fost scos mort de către pompierii militari, informează Mediafax. Un coleg al acestuia, prins şi el sub malul de pământ, a fost rănit, fiind scos la suprafaţă de către colegi, înaintea sosirii echipajelor ISU.
   
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, bărbatul, Constantin Iulian Meianu, în vârstă de 33 de ani, din Cernavodă, a fost scos la suprafaţă în urma unei intervenţii care a durat peste jumătate de oră, echipajul SMURD aflat la faţa locului constatând decesul acestuia.
   
De asemenea, un alt bărbat a fost prins sub malul de pământ, însă acesta a fost scos la suprafaţă de către colegi, înainte ca echipajele ISU să ajungă la faţa locului.
   
Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul a suferit un traumatism toracic şi un traumatism cranian, fiind transportat la spitalul din Medgidia, în stare stabilăă.
   
Cei doi erau angajaţi ai firmei Scim şi făceau o lucrare de canalizare.
   
Reprezentanţii ITM Constanţa susţin că este posibil ca incidentul să se fi petrecut pentru că muncitorii nu şi-au luată măsuri de siguranţă, dar o situaţie exactă va fi cunoscută după finalizarea anchetei.
   
Incidentul s-a petrecut joi după-amiază, în timp ce o echipă de muncitori făcea lucrări pentru reţeaua de canalizare pe strada Anghel Saligny din Cernavodă.


Un mal s-a prăbuşit peste mai mulţi muncitori la Cernavodă. O persoană este prinsă sub pământ.

Conform primelor informaţii, muncitorul lucra la reţeaua de canalizare din oraşul Cernavodă, precizează Mediafax.

Mai multe echipaje ale ISU Dobrogea au fost mobilizate la faţa locului.

Paula Anghel, purtător de cuvânt al ISU Constanţa, a declarat pentru Antena 3 că omul a fost localizat, că zona nu era asiguratã şi că muncitorii nu îşi luaseră toate măsurile de siguranţă.
 


Ştire în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: mal Pamant Cernavoda muncitor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close