Antena 3 CNN Actualitate Băsescu: Boldea era în Kenya acum câteva ore. Plecarea lui din România, o greşeală a procurorilor

Băsescu: Boldea era în Kenya acum câteva ore. Plecarea lui din România, o greşeală a procurorilor

Băsescu: Boldea era în Kenya acum câteva ore. Plecarea lui din România, o greşeală a procurorilor
Sursa foto: Foto: Intact images
23 Mar 2012   •   13:51

Preşedintele Traian Băsescu a făcut o serie de declaraţii despre fuga deputatului Mihail Boldea din România. Şeful statului a precizat că Boldea a ajuns în Kenya şi că fuga deputatului din România s-ar fi produs din cauza „oboselii procurorilor”.

"Mă voi implica categoric şi în acest caz de aducere înapoi. Ştim unde este, vom face toate eforturile posibile. Da, acum câteva ore era în Kenya. Nu ştim unde va fi diseară", a spus Băsescu, la bilanţul SRI pe 2011.

România NU are acord de extrădare cu Kenya

Băsescu a pus fuga lui Boldea din ţară pe seama "oboselii procurorilor".  „Cred că a fost o greşeală a procurorului. (...) Sunt convins că oamenii care investighează dosarul ăsta de doi ani nu au vrut să-l scape pe Boldea”, a menţionat Traian Băsescu.

„Probabil ca a fost o eroare determinată şi de funcţia lui Boldea”, a adăugat preşedintele României.

"Vă asigur că încă de azi-noapte statul român a declanşat toate procedurile pentru ca domnul Boldea să revină în patrie. Nu ştiu cât de repede, nu ştiu cât va mai sta acolo unde era acum câteva ore, dar vă asigur că aşa cum procedăm şi cu alţii, îl vom găsi şi în gaură de şarpe, va trebui să vină", a continuat şeful statului.

CSM s-a autosesizat în legătură cu plecarea din ţară a lui Boldea

Înregistrare compromiţătoare cu Mihail Boldea

Mihail Boldea, dat în urmărire internaţională



 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close