Antena 3 CNN Actualitate Băsescu critică Acordul de Parteneriat între Guvern şi CE: Coabitarea nu înseamnă minciună prin omisiune

Băsescu critică Acordul de Parteneriat între Guvern şi CE: Coabitarea nu înseamnă minciună prin omisiune

Băsescu critică Acordul de Parteneriat între Guvern şi CE: Coabitarea nu înseamnă minciună prin omisiune
22 Iul 2013   •   18:22

Preşedintele Traian Băsescu a comentat, luni, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni, Acordul de Parteneriat închiat între Guvern şi Comisia Europeană

"Oricate acorduri de coabitare ai avea, ele nu inseamna si minciuna prin omisiune. As vrea sa spun cateva cuvinte despre Acordul de Parteneriat intre Guvern si Comisia Europeană. (...)Coabitarea nu înseamnă minciună", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu a afirmat că acest acord este un document-cheie ce trebuie finalizat cât mai curând şi "care se constituie în baza de pregătire a absorbţiei fondurilor 2014 - 2020".

"Acordul nu ţine cont de substanţa strategiei Europa 2020 pentru creştere şi ocuparea fortei de munca. Nu e posibil, când ştii că un document de bază al dezvoltării UE e strategia 2020, din Acordul de Parteneriat să nu fie evidenţiate, incluse, obiectivele asumate în strategia UE 2020. Asta arată că oamenii de la Guvern care au elaborat acest acord habar nu au care sunt relaţiile Romania - UE din punct de vedere al obiectivelor pe termen lung", a mai spus Băsescu.


×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close