Antena 3 CNN Actualitate Băsescu o critică pe EBA? "Nu mi se pare de bun gust să mergi prin Bucureşti cu 4x4" (VIDEO)

Băsescu o critică pe EBA? "Nu mi se pare de bun gust să mergi prin Bucureşti cu 4x4" (VIDEO)

Băsescu o critică pe EBA? "Nu mi se pare de bun gust să mergi prin Bucureşti cu 4x4" (VIDEO)
Sursa foto: 4x4
09 Apr 2010   •   11:41
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Traian Băsescu are de joi propria maşină 4x4, după ce a devenit primul proprietar al unui Duster. Preşedintele spune însă că nu va circula cu el prin Bucureşti pentru că nu i se pare de ?bun gust?.

?Nu mi s-a părut niciodată de bun gust să circuli mai ales vara cu o maşină 4x4 prin Bucureşti? le-a spus Băsescu jurnaliştilor joi la Mioveni.

Mezina preşedintelui pare să nu fie de aceeaşi părere. Asta pentru că Elena Băsescu se plimbă nestingherită prin Capitală, fie iarnă, fie vară cu un... Range Rover.

EBA nu pare deranjată nici de faptul că, la asemenea dimensiuni, maşina este destul de greu de parcat în locurile strâmte din Bucureşti. Mai ales că întotdeauna se găsesc câţiva oameni binevoitor care s-o ajute pe fiica preşedintelui, când e la ananghie.

BĂSESCU DESPRE MAŞINILE 4X4




EBA ÎNCERCÂND SĂ-ŞI PARCHEZE SUV-UL



Duster este cel mai recent model lansat de Dacia, un 4x4. Preşedintele României a optat pentru versiunea de top a modelului Dacia Duster, de culoare roşu de foc, la un preţ de 17 220 euro (TVA inclus). Vehiculul beneficiază de un motor diesel 1.5 dCi 110 CP, Euro 5, garanţie de 3 ani sau 100 000 km, airbag şofer şi pasager, airbaguri laterale faţă, ESP şi ASR, tetiere de nouă generaţie, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate, comandă 4x4 intuitivă, Pack piele, Pack Look, radio CD MP 3 cu satelit de comandă pe volan.

Range Rover-ul Elenei Băsescu este model Sport. Eba l-a achiziţionat second hand în 2007. Un Range Rover nou, de acest tip, costă 72.019 euro, potrivit Land Rover Romania.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Traian Băsescu eba SUV
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close