Antena 3 CNN Actualitate Bătaie între clanuri. Şi-a lovit fratele intenţionat cu maşina până l-a băgat în comă, crezând că e un rival

Bătaie între clanuri. Şi-a lovit fratele intenţionat cu maşina până l-a băgat în comă, crezând că e un rival

Incident şocant în timpul unei confruntări între clanuri, în Maramureş, la Ulmeni, acolo unde a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a opri incidentele violente.

Bătaie între clanuri. Şi-a lovit fratele intenţionat cu maşina până l-a băgat în comă, crezând că e un rival
de Georgiana Adam    |    03 Oct 2020   •   16:30

Unul dintre cei implicaţi în bătaie a dat intenţionat cu maşina peste un bărbat, crezând că face parte din clanul rival, dar când a coborât din autoturism, a văzut că, de fapt, îşi lovise propriul frate.

Scandalul dintre cele două familii a izbucnit în timpul unui botez, unde au avut loc mai multe divergenţe, iar membrii celor două familii au început să-şi arunce cuvinte grele.

Scandalul a izbucnit la un botez

Apoi, unul dintre aceştia s-a urcat la volan cu toate că el consumase băuturi alcoolice, iar după niciun kilometru a văzut pe carosabil două persoane pe care le-a confundat cu membri din familia rivală.

Bătaie între clanuri oprită de mascaţi

Atunci, el a intrat intenţionat cu autoturismul în ei. Unul dintre aceştia a reuşit să se ferească la timp, dar celălalt a fost lovit în plin. Un echipaj SMURD a venit la faţa locului şi l-a transportat în stare gravă la spitalul din Baia Mare. Medicii spun că acum este în comă.

Agresorul şi-a băgat fratele în comă, crezând că loveşte un rival

Şoferul şi-a dat seama că victima pe care a lovit-o intenţionat este chiar propriul frate, în vârstă de 23 de ani. 

Suspectul a ajuns la Poliţia Ulmeni, unde este audiat şi acuzat de tentativă de omor, conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.
 

×
Subiecte în articol: bătaie clanuri Maramureș
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close