Antena 3 CNN Actualitate Bătrân de 70 de ani, mort, după ce a fost târât zeci de metri sub roțile unei căruțe

Bătrân de 70 de ani, mort, după ce a fost târât zeci de metri sub roțile unei căruțe

Un bărbat a murit, iar altul a fost transportat în stare gravă la spital, după ce calul de la căruța în care se aflau a luat-o la goană, într-o pantă abruptă, călcând unul dintre bărbați cu roțile de la căruță.

Bătrân de 70 de ani, mort, după ce a fost târât zeci de metri sub roțile unei căruțe
Sursa foto: Antena 3
de Cătălin Onofrei    |    28 Iul 2021   •   14:03

Cei doi bărbați de 70, respectiv 68 de ani se întorceau de la muncile câmpului. Aceștia erau vecini în satul Costești.

Incidentul s-a petrecut la intrarea în satul Costești, când bărbații au avut de coborât o pantă abruptă cu o căruță încărcată cu iarbă de abia cosită.

În momentul coborârii, unul dintre bărbați s-a dat jos din căruță, pentru a ușura coborârea atelajului. La un moment dat, lanțul de la frâna căruței a cedat, aceasta venind peste animal, care a pornit necontrolat la vale.

Când bărbatul de 70 de ani a încercat să oprească animalul, acesta a fost lovit în piept de una dintre oiștile căruței, după care a fost doborât la pământ, iar roțile căruței au trecut peste acesta, târându-l câțiva metri.

Ulterior, atelajul s-a răsturnat cu tot cu celălalt bărbat, la câteva zeci de metri distanță. Oamenii din sat au sărit în ajutorul celor doi, apelând la serviciul 112.

La fața locului s-a intervenit cu două ambulanțe, dintre care una SMURD.

Bărbatul care se afla în căruță a fost preluat și transportat de urgență la spital, aflat în stare gravă. Bărbatul prezenta multiple traumatisme craniene, faciale și de membre. 

Bărbatul lovit de căruță se afla în stop cardio respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, însă în cazul acestuia, medicii nu au mai putut face nimic.

×
Subiecte în articol: Botoșani caruta mort
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close