Antena 3 CNN Actualitate Bătrân din Botoșani, filmat când pândește un echipaj de Poliție, după ce a ieșit din casă în afara intervalului permis

Bătrân din Botoșani, filmat când pândește un echipaj de Poliție, după ce a ieșit din casă în afara intervalului permis

Un bătrân a fost filmat în timp ce stătea la pândă, după un bloc, într-o intersecție din Botoșani, și aștepta ca un echipaj de Poliție să plece din zonă. Totul pentru a ajunge acasă și a scăpa de amenda pentru că nu are voie să iasă din casă decât în intervalul 11.00- 13.00.

Bătrân din Botoșani, filmat când pândește un echipaj de Poliție, după ce a ieșit din casă în afara intervalului permis
Sursa foto: Facebook - Konstantin Olaru
25 Mar 2020   •   16:56

Potrivit ordonanței militare 3 din 2020, intrată în vigoare începând de astăzi, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani nu mai au voie să iasă din locuințe decât în intervalul orar 11.00-13.00.

Astfel, în jurul orei 15.00, atunci când ar fi trebuit să fie în casă, bătrânul din Botoșani se afla încă pe stradă, astfel că, la vederea unui echipaj de Poliție care se afla pe drumul său spre casă, bărbatul a încremenit.

Pentru a scăpa de amendă, el a decis să stea la pândă, după un bloc, până la plecarea echipajului de Poliție.

Un bărbat l-a filmat cu telefonul mobil, de la balconul unui apartament, și a publicat imaginile pe Facebook.

"Bătrâni.. stați acasă și nu încercați să pacăliți reguli .. defapt vă pacăliți pe voi !!! De o oră mă uit la el cum nu are curaj să plece....și acum e tot acolo !", a scris Konstantin Olaru.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close