Antena 3 Actualitate Becali (PNL): "Nu-mi declar banii. Numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI"

Becali (PNL): "Nu-mi declar banii. Numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI"

de M.Z.    |    11 Ian 2013   •   16:15
Becali (PNL): "Nu-mi declar banii. Numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI"
Sursa foto: Foto: Intact Images

Deputatul PNL George Becali a declarat, vineri, că nu îşi va declara banii deţinuţi în conturile bancare, nici dacă ANI "se dă peste cap", menţionând că, în cazul în care Agenţia îl va trimite în judecată, va declara legea de funcţionare a ANI neconstituţională.

Becali a fost întrebat despre omisiunile din declaraţia de avere completată în luna decembrie, la începutul mandatului de deputat, având în vedere că riscă sancţiuni din partea Agenţiei Naţionale de Integritate.

"Numai aşa, ca să-mi bat joc de ANI", a răspuns Becali, potrivit Mediafax.

Deputatul PNL a fost întrebat dacă anul trecut a avut venituri mai mari de 5.000 de euro, dacă a vândut vreun teren, din moment ce în declaraţia de avere nu a menţionat nimic în acest sens.

"Nu mai ţin mine", a replicat Becali.

El a mai fost întrebat dacă are conturi bancare în care să deţină sume, având în vedere că nici în acest caz nu a făcut precizări în declaraţia de avere.

"Am şi nu spun niciodată, nu mă obligă nimeni, poate să se dea şi peste cap ANI (...) că nu dau niciodată numele de cont, banii din cont, nu-i scriu niciodată în vreo declaraţie banii mei", a susţinut Becali.

În legătură cu faptul că este obligat de lege să declare sumele deţinute în conturile bancare dacă acestea depăşesc 5.000 de euro, deputatul PNL a spus: "Dacă vreodată o să existe un proces în sensul ăsta, o să declar legea neconstituţională, pentru că nu mă obligi pe mine ca să-ţi spun eu ţie banii mei".

Becali a fost întrebat cum va declara legea ANI neconstituţională. "O declar neconstituţională dacă va fi cazul, dacă voi fi dat în judecată pe tema asta (...) Nu pot să o declar acuma. Când nu o să fie Zegrean şi cu Aspazia Cojocaru, atunci am să o declar, când o să plece ăia de acolo", a spus Becali.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close