Antena 3 CNN Actualitate Becali, răspuns pentru Iohannis: "Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta? Du-te la minoritatea ta!"

Becali, răspuns pentru Iohannis: "Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta? Du-te la minoritatea ta!"

Becali, răspuns pentru Iohannis: "Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă, de ce candidezi în poporul ăsta? Du-te la minoritatea ta!"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    20 Oct 2016   •   18:29

Omul de afaceri Gigi Becali l-a atacat dur pe președintele Klaus Iohannis, după ce a spus că nu este bine să mergem pe ”calea fanatismului religios” în ce privește modificarea Constituției, potrivit B1.ro.

El nu sprijină. Cine îl bagă pe el în seamă dacă sprijină sau nu, noi vorbim de un referendum care a luat semnături de la 3 milioane de români și care s-a cerut la Curtea Constituțională dacă este constituțional sau nu ca să trecem în Constituție ce înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. (...) 

Noi acum îl băgăm în seama pe Iohannis să vedem ce părere are. Noi nu suntem în comuniune cu el, minoritatea lui religioasă este 1% din România, iar noi suntem 90% noi nu îl întrebăm pe el ce facem noi în țara noastră? Ce facem noi, ce îl interesează pe el ce facem noi cu Constitutia și legile noastre? Dacă tu ești minoritate etnică și religioasă de ce candidezi în poporul asta, du-te la minoritatea ta!”, a spus Gigi Becali, finanțatorul Stelei.

Iohannis, despre modificarea Constituţiei pe tema definirii familiei: E greşit să mergem pe calea fanatismului religios, eu sunt adeptul toleranței

Președintele Klaus Iohannis a spus, miercuri, despre modificarea Constituției - pe tema definirii căsătoriei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie - că el este adeptul toleranței și este greșită ”calea fanatismului religios”. 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Klaus Iohannis
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close