Antena 3 CNN Actualitate Becali speră să-i înduplece pe judecători să-l lase liber marţi: se laudă că va plăti pe loc 700.000 de euro

Becali speră să-i înduplece pe judecători să-l lase liber marţi: se laudă că va plăti pe loc 700.000 de euro

Becali speră să-i înduplece pe judecători să-l lase liber marţi: se laudă că va plăti pe loc 700.000 de euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Iun 2013   •   18:32

Gigi Becali se laudă că va plăti pe loc suma de 700.000 de euro, prejudiciul stabilit în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării.

Becali speră să-i înduplece pe judecători să-l lase în libertate marţi, când împlineşte 55 de ani.

El a făcut o cerere să fie lăsat să meargă acasă, să îşi serbeze ziua cu familia, conform tradiţiei machedone.


Gigi Becali se află în închisoare de pe 20 mai, când a primit verdictul de trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu. Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.
 
Pe 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Valiza", pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă.
 
Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive. Camera Deputaţilor a aprobat în 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali. 
 

 

×
Subiecte în articol: Gigi Becali George Becali
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close